Teherbeeses vagy menstruacio?
Teherbeestem vagy sem, eross barnafolyasom van?Sziasztok!
A baratommal egyutt voltunk, es az ovszer leellenorzesekor eszleltem egy kis szivargast, majd kiderult h kivolt lyukasztva a csomagolas, de csak akkor szivargott ha erossen megnyomtam egyik felet( ugye feltoltottem vizzel) es ugy dontottunk, hogy nem veszunk 72orast, es lehet, hogy ez egy rosz dontes volt..
Tegnap megjott, de eross barnafolyas folyik, es elegge felek, szerintetek ez mit jelenthet?
Nekem az elso menstruaciom nagyon eros volt, de mindig barnaval kezdem ck a problema az hogy ez mar az 5ik nap..es meg nem piros neha kkicsit mintha de inkabb barna..s keves jon a megszokotthoz kepest.
amugu 20 eves vagyok, de sose magyarazta nekem ezt senki el..sajnos nem volt ez megadatva..es neten amiket olvasok nem talalnak az en variansommal..sajnos
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!