Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez 100% pozitiv?...

Szerintetek ez 100% pozitiv? ( kep )

Figyelt kérdés
4 nappal a mensi elott vagyok
2014. máj. 7. 20:00
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Jajjj de jo!Nem is vagy messze!kb.3 oranyira tolem!En Daytona mellett lakom.Imadom Key Westet!Nagyon szep hely!amugy itt tenyleg nem tudsz mast csinalni mint nyugodt maradni,mert itt nem igazan foglalkoznak a fiatal terhesseggel.En anno 5 hetig vereztem es nem kaptam semmilyen gyogyszert.De hala Istennek minden rendben volt a babammal es most mar 26 hetes vagyok!Nagyon szep babavarast kivanok! :)
2014. máj. 8. 15:52
 32/40 anonim ***** válasza:
Ja!19-es voltam..
2014. máj. 8. 15:54
 33/40 A kérdező kommentje:
Hat jovoheten el akarok menni orvoshoz csak hogy tudjam minden rendbe van :)meg kereshetsz Facebookon ha gondolod tarthatjuk a kapcsolatot :) amúgy meg gratulálok neked :)
2014. máj. 8. 16:23
 34/40 anonim ***** válasza:
Gratulálok nektek! :) Am meg OFF, de annyira kíváncsi vagyok, hogyan kerültetek kis hazánkból olyan messzire? Meseszép helyen laktok!:)
2014. máj. 9. 11:40
 35/40 anonim ***** válasza:

26-os vagyok.Kedves Kérdező, remélem minden rendben:) én nem bírtam magammal, vettem a dm-ben egy predictor early tesztet...az van ráírva, hogy a nemvárt előtt 4 nappal 99%-ban kimutatja..negativ lett.

Most olvastam utána, hogy kinek hogy vált be, nem sok jót írnak erről a tesztről..szóval még van remény ugye? ezt ne vegyem 100%-nak?

Csajok, ha valaki erre téved, légyszi válaszoljatok :(

2014. máj. 9. 11:48
 36/40 A kérdező kommentje:
[link] ezt tegnap esti pisibol csináltam :) utolsónak üzenem sajnos az otthoni teszteket nem nagyon ismerem de ha mensi elott 1 nappal fogsz tesztelni akkor mar ki kene hogy mutassa:) en meg mindig nem hiszem el hogy sikerült :) annyira boldogok vagyunk a párommal :) tegnap nem bírtam magammal es vettem meg egy tesztet biztos ami biztos :)
2014. máj. 9. 14:36
 37/40 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen a nővérem utan jöttem ki ide :) azután pedig megtaláltam a férjemet o kubai :) es mostmár itt is maradunk majd nyaralni haza megyünk :) rengeteg fiatal nem marad otthon hisz nincs értelme :( hiányoznak a szülők meg az egesz csalad de másképp ezt Nem lehet megoldani :(
2014. máj. 9. 14:38
 38/40 anonim ***** válasza:
Sajnos igazad van. Mi is elmegyünk az országból, de mi csak Németországig :)
2014. máj. 9. 20:53
 39/40 anonim ***** válasza:
Tavaly en is azert jottem ki mert munkat kerestem,ugyanis vettem egy lakast otthon amit mar nem gyoztem torleszteni.Aztan megismertem a ferjemet.Mi is csak nyaralni megyunk haza jovore.Azert ami hatrany ilyen tavol hogy nincsenek itt nagyszulok akik kicsit tudnanak unokazni...Itt egyebkent nincs gyed vagy gyes,mert szules utan azonnal visszamennek a nok dolgozni.Itt csakis egymasra szamithatunk a parommal.Szoval mindennek megvan az elonye es hatranya is! :(
2014. máj. 9. 23:28
 40/40 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet érték veled :) minden egyes mondtattal :))
2014. máj. 10. 00:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!