Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez 100% pozitiv?...

Szerintetek ez 100% pozitiv? ( kep )

Figyelt kérdés
4 nappal a mensi elott vagyok
2014. máj. 7. 20:00
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Elegge egyertelmu h pozitiv. :-)

Ja am tetszik a kormod :-)

2014. máj. 7. 20:42
 12/40 A kérdező kommentje:
Juj de örülök :) neked is 4 nappal előtte ezt mutatta? Nagyon aggódos típus vagyok es mivel olyan rég várjuk a babat szinte meg mindig hihetetlen számomra hogy sikerült :)
2014. máj. 7. 20:42
 13/40 A kérdező kommentje:
Köszi kedves toled :)ilyen neon pinkes a képen másképp jon vissza a szín :)
2014. máj. 7. 20:43
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez a baba biztos nem középidei peteérésből fogant ;) Gratulálok!
2014. máj. 7. 20:49
 15/40 anonim ***** válasza:

Nem is csodalom h el se hiszed szinte es nagyon orulsz. Jo sokat varatott magara. :-) mikor en teherbe estem 4 honap utan, akkor is a fold felett jartam. Sot rendesen sokkot kaaptam a pozi teszt latvanyatol, mint aki nem is szamitott ra! :D

Ja am 11-es vagyok. Asszem meg van milyen kormot csinaltatok legkozelebb :P most "megkivantam" ezt a szint! :P

Nagyon sok egeszseget kivanok nektek! :-)

2014. máj. 7. 20:51
 16/40 anonim ***** válasza:
Gratulálok! A leírtak alapján nagyon megérdemled ezt a babát.
2014. máj. 7. 21:11
 17/40 anonim ***** válasza:
Ez egyértelműbb mint a délutáni, mostmár gratula, de dokihoz nem kell menni és tesztelni sem kell esetleg ha kimarad a mensid :)
2014. máj. 7. 21:18
 18/40 A kérdező kommentje:
Koszonom lányok :) nem tudom kb mennyi idős lehetek :) a vicc az hogy 3 nappal ezelőtt csináltam egy tesztet es a negatív volt ma megint csináltam es pozitiv lett :) imádlak lányok benneteket :) koszonom a sok szep szavakat :) sok puszi nektek :)
2014. máj. 7. 21:35
 19/40 anonim ***** válasza:
Szia!Gratulalok nagyon szep pozitiv,foleg 4 nappal a nemvart elott..Nekem is anno ez muttatta ki.Megkerdezhetem hogy merre vagy kb.amerikaban?Csak mert en is itt vagyok. :)
2014. máj. 8. 00:51
 20/40 A kérdező kommentje:
Szia :) miamitol nem messze :) key west ott élünk a férjemmel :) mar most menni akarok az orvoshoz de azt mondtak hogy az egy hónapot megkell várni :( sík ideg vagyok :(
2014. máj. 8. 03:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!