Ez lehet egy nagyon halvány pozitív?
Figyelt kérdés
Volt egy kis barnázásom, nem szokott ilyen lenni, ezért teszteltem a nemvárt előtt ami jövőhéten lenne esedékes.
Köszönöm a segítséget!
2014. máj. 4. 16:29
12/36 A kérdező kommentje:
Ezek szerint akkor látszik. :-)
Azért félek, nem szeretném elveszíteni. Megpróbálok pozitívan hozzáállni.
2014. máj. 5. 15:08
13/36 anonim válasza:
14/36 A kérdező kommentje:
Szorítok Neked, majd írj mi lett. Én is jelentkezem majd.
2014. máj. 5. 20:34
15/36 anonim válasza:
Bocsanatot kerek de en meg mindig nem latok semmit meg negativba se :/
17/36 anonim válasza:
Igen, azért tettem át negatívba mert az enyém is ilyen és én is negatívnak vélem. Ilyen tesztnél még elhamarkodott gratulálni, de reméljük a legjobbakat.
18/36 Margit84 válasza:
Nem tudom kinek mennyi nap után voltak ezek a tesztek. Nekem hétfőn (04.29-én) kellett volna megjönnie, és egy hétre rá (05.05-én) is csak egy igen halovány csíkocska volt....
19/36 anonim válasza:
Kedves utolsó ez biztatóan hangzik mert nekem 14 dpon semmit se látni a teszten, remélem nem jön meg és nekem is lesz legalább egy halvány csíkocska 1 hét múlva.
20/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszönök mindenkinek mindent! Ma reggel is lett egy halvány csíkos gyógyszertári tesztem, 25-s érzékenységű.
Természetesen amíg nem lesz két erős csík, nem látom ultrahangon, és nem hallom a szívverését addig nem élem bele magam annyira.
Drukkolok Lányok Nektek is!
2014. máj. 6. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!