Jót mutatott az ovu teszt? De akkor mikor volt/van peteérésem?
Figyelt kérdés
Már csütörtökön és pénteken pozitív volt az ovu tesztem de a ciklus.hu mára írta az ovulációt. Akkor éreztem egy kis szurkálást a hasamban azóta csak ilyen gyenge mgejön érzésem van néha. Hőt is mérek de nem azonos időben sajna de tegnap már emelkedett és ma is.
itt a görbém
2014. máj. 4. 08:25
1/2 anonim válasza:
Szerintem az ovutesztnek higgy... most en is hasonlo szituban vagyok, nem tudom eldonteni mi van, nekem mar masodjara van ovum ebben a ciklusban. De a te esetedben... ha azota is tesztelsz es azota negativ akkor most hamarabb volt ovud...
2/2 anonim válasza:
ha pozitív az Lh teszt,akkor onnantól,feltéve ugye,ha másnap negatív,24-36óra múlva van az ovu!szóval neked pénteken még pozitív volt,és ha szombaton negatív már,akkor.valószínűleg tényleg ma van!remélem érthető voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!