Sex után ha gyertya állást csinálok, könnyebben teherbe eshetek?
Szia! Ez igaz, valóban. Mindenképp megér egy próbát.
Javaslom nézz be a teherbeesés témakörbe, nagyon sok veled egy cipőben járó nő van ott, és nagyon sok segítőkész ember, akik értenek hozzá.
Ha már 1 év próbálkozás után sem estél teherbe, elmehetsz nőgyógyászhoz, aki kivizsgál.
Az én személyes javaslatom, hogy figyeld a peteérésedet hőmérővel, minden reggel azonos időben mérd meg. Az interneten van lehetőség ciklus diagram vezetésére :) A másik pedig a gyógyteák. A menstruációtól a peteérésig napi 1 bögre cickafarkfűtea, a peteéréstől a ciklus végéig pedig egy bögre palástfűtea :) Ezek általában segítenek. Jah és kétnaponta legyetek együtt, sűrűbben ne. Ha bármi kérdésed van tedd fel nyugodtan, én sokat mozgok ebben a témában, segítek szívesen :)
nekem igy sikerült teherbe esnem.15 hónapig próbálkoztunk,és akkor olvastam valahol erről,és kipróbáltam.igaz én fél órát voltam gyertyában.a végén már a lábaim a nyakamba voltak,mert nem bírtam fenn tartani és zsibbadtak is.most 4 hós a fiam.(2 nap egymás után csináltam abban a ciklusban,és valamelyik célba ért)
egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!