Szerintetek biztató a görbém? (kép)
Hétfőn lesz 14 dpo. ha akkor reggel csinálok egy tesztet már ki fogja mutatni ha baba van?
biztató igen
ha nem jön meg hétfőn reggelre, akkor tesztelhetsz, az eredményt már ki kell, hogy mutassa
sok sikert!
Értem köszi, igen nekem is múlt hónapban fokozatosan esett le egy egy tizedet és mensi előtt még 36,8 volt majd mikor megjött csak 36,7re esett vissza.
Azért érdekelne nagyon, mert írtam ki tegnap egy kérdést hogy hétfőn tüdőszűrőre kell mennem, mert lejár az egy évem és nálunk kereskedelembe csak azzal mehetek dolgozni.
Így hétfőn csinálnék egy tesztet, ami remélem kimutatja ha baba van, mert kérdeztem a nődokit is és azt mondta hogy semmiképp ne menjek tüdőszűrőre, akkor se ha csak a terhesség gyanúja áll fent, mert főleg a korai szakaszban okozhat gondot a sugárzás.
Szóval izgulok hogy mi lesz, mert ha nem jött össze most se minél hamarabb meg kell csinálni, mert úgy nem dolgozhatok, ha meg terhes vagyok, akkor meg mindegy, mert nálunk nem lehet kismamaként dolgozni és akkor úgy is táppénzre megyek.
Csak sokan írják itt hogy van akinek még egy hét késés után se mutatta ki.
már előtte 1-2 nappal is kimutatja melőtt megjönne.szerintem ha vasárnap tesztelsz az is pozi lesz ha baba van és akkor ne menj tüdőszűrésre.
majd írj mi lett.
2 kisfiú anyuja, 19 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!