Mikor érdemes nőgyógyászhoz menni, ha gyermeket szeretnék, de nem jön össze?
Figyelt kérdés
Már egy éve próbálkozunk, de eddig sikertelenül. Attól félek, ha akkor megyek dokihoz kivizsgálásra, amikor éppen összejönne a babuci, akkor az úgy megvizsgálna, hogy esetleg elmegy a picike.2008. júl. 27. 18:10
1/3 anonim válasza:
Az orvosok egy év sikertelen próbálkozás után javasolják a vizsgálatokat. Szerintem menj el! A vizsgálatok a babának nem árthatnak, hisz se a vérvétel, se az UH nem durva beavatkozás. Sőt, lehet, hogy a párodnál van gond és jobb ezeket kivizsgáltatni. De ne aggódj, azt mondják, hogy még az egy év sikertelen próbálkozás sem utal rendellenességre!
2/3 anonim válasza:
Szia.Már szerintem is elmehetsz egy kivizsgálásra.már csak azért is mert mindenhez időpontot adnak, és az meg nem kevés idő+meg várni az eredményeket, az is idő.mert mindent lépésről lépésre csinálnak.én 7 hónap után mentem el.a doki kiirta a hormonvizsgálato, az meg a köv mensihez volt kötve,megvárni az eredményeket, vissza a dokihoz, akihez megint időpont kell,aután a párom kapott beutalót,bejelentkezni,időpontot kérni.szóval a 9.hónapra már pozítív tesztem volt.most 17 hetes vagyok.ne aggodj,csak kezd el a kivizsgálásokat.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nyugodtan elmehetsz már vizsgálatokra. Mi is 1 év után mentünk el.
Én is megkérdeztem a dokit anno, ha esetleg épp most lenne bennem a picike, nem árthat neki? Azt mondta, semmiképpen:)
(egy 21 hónapja próbálkozó)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!