Mehetek hétfőn tüdőszűrőre ha keddre nem várom?
Figyelt kérdés
Hétfőre kaptam időpontot és nem tudom átrakni, mert akkor nem dolgozhatok (pont lejárt). Elmenjek így ha nem tudom hogy terhes vagyok-e? nagyon árthat?2014. máj. 2. 08:34
1/10 anonim válasza:
Menj el nyugodtan. Ha terhes is leszel, még annnyira picike lesz, hogy nem fog ártani.
2/10 anonim válasza:
Mehetsz, de arra figyelj, hogy ólomkötényt feltétlen kapj a derekadra!!
3/10 A kérdező kommentje:
Most olvasgatok erről és azt írják hogy ilyenkor árt igazán, konkrétan vetélést okozhat.
2014. máj. 2. 08:41
4/10 anonim válasza:
Röntgenasszisztens vagyok, hetekig minden nap felvételek százát készítettem, anélkül, hogy tudtam volna, hogy terhes vagyok. Nem vetéltem el.
Meg kell tenni a lehető legtöbb óvintézkedést. Persze a legjobb az lenne, ha nem mennèl röntgenre, de ha anélkül nem kapod meg az alkalmasságit, nem fognak hagyni dolgozni. Az lenne a legjobb megoldás, hogy megpróbálod valahogy 1-2 hetet eltolni a vizsgálatot, míg megbizonyosodsz róla, hogy valóban terhes vagy e.
6/10 A kérdező kommentje:
Igen csinálok hétfőn egy tesztet és meglátjuk mi lesz. Hétfőn leszek 14 dpo-n, szerintetek akkor már kimutatja ha az vagyok? Olyat is hallottam már hogy jóval később mutatta ki, mi van ha én is így járok, megcsinálják a szűrést és ártok vele?
2014. máj. 2. 09:59
7/10 A kérdező kommentje:
Eltolni azért nem tudom, mert már szerdán le is jár tüdőszűrő és pont hétfő kedd nem dolgozok, így gondoltam a két nap alatt elintézem az alkalmasságival együtt hogy szerdán már tudjak dolgozni.
2014. máj. 2. 10:01
8/10 anonim válasza:
Szerezz be egy 10-es tesztet! Az már jó eséllyel kimutatja, ha van baba!
Plusz ügyelj arra, hogy tömény legyen a minta (ne igyál sokat, nem menj pisilni min. 6 órán keresztül)!
9/10 A kérdező kommentje:
Ok, hétfő reggel megcsinálom, 10-es one step tesztem van a vateráról, meg van itthon gyógyszertári Gabriel teszt is.
2014. máj. 2. 12:16
10/10 A kérdező kommentje:
Hőm még magasan, de a teszt negatív.
2014. máj. 5. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!