Változòkor idején, mutathat pozit egy terhességi teszt?
Multhònapban is kicsit hosszùra nyult a menszim;elég kevés is volt a mennyisége,egy jò pár napja hőhullámaim vannak,korban 40 felett vagyok.
Barnázni szoktam mielőtt megjön,mostanság semmi. Ápr.1-én volt meg utoljára. Jò párszor volt hogy össze vissza mensziztem. Tegnap facelle tesztem halvány pozi lett...enyhe görcseim vannak.
Ha a teszt pozitiv, akkor a terhesség a legvalószínübb. Esetleg ciszta is kiválthatja, de ez sem gyakori. Daganat nem szokott pozitiv tesztet eredményezni.
De a legokosabb, ha elmégy nögyógyászhoz, ö majd megmodnja, hogy mi a helyzet. (A daganat-ügyben meg - gondolom, rednszeresen jársz szürésre, ott észreveszik idöben, ha véletlen lenne.)
Ha élsz nemi életet, aminél nem volt megfelelő a védekezés, vagy egyáltalán nem volt, akkor a legvalószínűbb a terhesség. Ismételd meg a tesztet pár nap múlva.
Ami még okozhat pozitív tesztet a terhességen kívül, az ciszta, aminek hatására ugyanúgy elkezd termelődni a szervezetben a HCG nevű hormon, amit kimutat a teszt. De ugye ebben az esetben nem a terhesség kezdte el termelni ezt a hormont, de attól pozitív a teszt.
Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz és vizsgáljanak ki!
Ha pedig rákos lennél, akkor már azt a rákszűrés is kimutatta volna évekkel ezelőtt valami ráutaló szűrés eredménnyel. Ugyanis olyan nincs, hogy valakinek egyik évben rendben van a rákszűrése, következő évben meg rákos lesz. Mert ez több év alatt alakul ki.
Szóval ha jársz minden évben szűrésre, márpedig gondolom jársz, már a korodnál fogva is nagyon erősen ajánlott, akkor ez már kiderült volna, hogy valami lenne.
Amennyiben ezt nem tetted meg, akkor meg azt a bizonyos szűrést is nagyon gyorsan csináltasd meg, ha ott vagy az orvosnál.
De egyébként több mindenről olvastam, hogy mik okozhatnak fals pozitív terhességi tesztet, köztük van valóban a szervezet bizonyos daganatos megbetegedései, vagy menopauzát követően, vagy ha valaki HCG hormont tartalmazó gyógyszert szed és még más dolgok.
Szóval mindenképpen menj el orvoshoz, mert biztosat csak ő tud mondani!
Vettem egy x epilt,2db.osat,az egyiket meg is csináltam,nagyon haloványka valami látszik csak, pedig a tegnapi facelle jól kivehető csikot adott.Más érzékenységű? Holnap reggeli vizeletből megnézem még.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,s a drukkokat,aranyosak vagytok!
Szia!nekem ugyanez!
Az xepil halványabb,a masik fajta jobban kivehető!
Nekem az a tapasztalatom(most mar igy 3baba utan) hogy különböző tesztek nem hazudnak..nem egyforma érzékenységűek,de a halvany pozi is pozi!!
Megy a drukk neked,írj majd reggel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!