Ketteske kérdése:
Van valakinek tapasztalata az ultrahangos petevezeték átjárhatóságról?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy van röntgenes is, de úgy hallottam, hogy az UH kevésbé fájadalmas. Ez igaz? Hogy zajlik a vizsgálat? A ciklus bármelyik szakaszában lehet menni?2009. dec. 24. 23:58
1/3 anonim válasza:
Azt nem tudom megmondani, hogy fájdalmasabb-e a röntgenes, mert csak UH-oson voltam.
Nem akár mikor csinálják, mensi elmaradása után rögtön, hogy biztosan ne legyél terhes.
Az előkészítés hasonló egy rákszűréshez. Majd bevezetnek egy vékony csövet a méhbe, ez egy másodpercig tartó szúró érzés. Aztán elkezdik nyomni a kontrasztanyagot. Ez feszítő érzés, de ha van elzáródásod, akkor görcsöl is, de elviselhetően. Kb. az egész 5 percig tartó folyamat. Azután feküdni kell, mert erősebb menstruációs görcseid lehetnek. Nekem voltak, de az is elviselhető, mert nem tartott sokáig.
Ne félj tőle, mert gyorsan túl lehet rajta esni és tényleg nem fáj nagyon, inkább csak kellemetlen!!!
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, megnyugtattál.
2009. dec. 26. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!