Szerintetek ezt most hogy kell érteni? Nem nagyon tudok eligazodni az ovutesztjeimen.
Figyelt kérdés
Sosem használtam még ilyen tesztet, most is csak azért, mert missed ab után vagyok 2 hónappal, és nem igazán vagyok képben a ciklusomat illetően. Okosabb nem nagyon lettem tőle, 4 darabos a teszt, és mind a 4-en igen határozott a második csík, kettőn erősebb a kontrollnál, a másik kettőn meg kb. ugyanolyan. Ez most mit jelent? Azt olvastam, hogy a pozitív után határozottan vissza kell esnie az LH szintnek, de határozott esés itt nincs. Valami olyasmire gondolok, hogy a 2 nappal ezelőtti volt pozitív, tehát a tüszőrepedés tegnap lehetett, éreztem is szúrást jobb oldalon. Szerintetek?
Kép:
Az alsó a mai, fölötte a tegnapi, tegnapelőtti, és 3 napos.
Köszönöm szépen a segítséget!
2014. ápr. 29. 11:42
1/4 anonim válasza:
felülről a második a legerősebb szerintem,úgyhogy az azt követő napon lehetett az ovu,mostmár halványabb.Rendben van ez.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, én is valami hasonlót bogarásztam ki. Ezek szerint, ha tegnapelőtt este együtt voltunk, az jó, nem? Tegnap meg ma sajnos nem tudtunk.
2014. ápr. 29. 13:04
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Remélem sikerül, és ezúttal minden oké lesz.
2014. ápr. 29. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!