Mikor tesztelhetek igy leghamarabb?
sajnos a ciklusaim össze-vissza vannak,legutóbb ápr.4-én volt meg,de előtte 2 hónapot kimaradt,azelőtt megint meg volt valamikor,de azelőtt megint kimaradt....
Ápr.26-án voltunk együtt először úgy a párommal,hogy babát szeretnénk.Hogy mikor van peteérésem,fogalmam nincs ilyen ciklusok mellett,abból tudom,vagy sejtem,mikor ilyen átlátszó nyúlós nyákom van.Mikor együtt voltunk,ilyen volt.
Az lenne a kérdésem,hogy mikor tesztelhetek leghamarabb?A nem várt nekem elvileg most ugye május 4,de erre nem alapozok,hiszen előtte 2hónapig meg sem volt,meg sose jött meg pontosan nekem,volt hogy 1-2 hét eltolódással csak....
Ha ilyen össze vissza a ciklusod, lehet érdemes lenne elmenni dokihoz megnézetni a peteérést.
Az aktus után kb két héttel már próbálkozhatsz tesztelni, de az még elég bizonytalan.
Voltam dokinál pont most,mikor 2 hónapot kimaradt,nem volt ciszta meg semmi,még egy laborvizsgálatot is csináltatott,nem e méhen kivüli terhesség(mert olyan tüneteim voltak),de szerencsére az sem.Rá 4 napra megjött akkor.
hogy nézik meg hogy van e peteérés,vagy hogy mikor?
Annyira nem görcsölünk rá,tehát egyáltalán nem nézem a hőmet meg ilyenek(soha nem is néztem),meg igazából csak pár napja "beszéltük" meg hogy akár jöhetne a 2. gyerkőc is :)
Verzestol számítva a 21.napon vesznek vert,es megnézik a progeszteront.Annak az értékéből tudnak következtetni,hogy volt e ovulàciód.
Bar ilyen ossze vissza ciklusnal nem tudom hányadik nap kell.
Amugy aktus utan 12-14nappal teszteljel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!