Mikor teszteljek?
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy mikor érdemes az alábbi esetben tesztelni.
1,5 éves a lányom, még szoptatom. Szülés után 3 hónappal megjött, azóta 26-28 napos rendszeres ciklusaim voltak. Általában 4-6 napig tart egy menstruációm.
Férjemmel megszakításos "védekezést" alkalmazunk, mivel a rövid(ebb) távú terveink között szerepel második gyermekünk vállalása.
Ebben a hónapban 29. napra jött meg, nagyon enyhe görcsökkel, ez volt szombaton. 2 napig véreztem, de gyengén és barnás színe volt. Mára semmi vérzés, görcs nincs már.
Szerintetek ez még beleférhet a hosszúra nyúlt szoptatás miatti kis "zavar" kategóriába? Ha nem, mikor lenne érdemes tesztelnem, hogy kimutassa a terhességet?
Nem vagyok túl tapasztalt ezen a téren, az első gyermekünk meglepi baba volt, nem is számolgattam soha, a késés utáni harmadik napon teszteltem vele halvány pozit. :)
Előe is köszi a válaszokat!
Szia!
Köszönöm a válaszod!
Igen, rendes, beállt mensim volt már egy éve. Akkor ma elmegyek tesztért, aztán meglátjuk, hányan vagyunk! :)
Köszönöm a drukkot, a teszt full nega lett, de nem esünk kétségbe, nem hajt a tatár. :)
Egyébként sem próbálkoztunk még élesben, csak megadtuk az esélyt, hogy ha jönni akar jöjjön. :)
Viszont, ami fura, hogy ma délelőtt elkezdett folyni a tej a mellemből, ami már nagyon régen nem volt. Nem sok tejem van már, napi háromszor szopizik még a lányom.
Remélem azért bajt sem jelent, de ha a jövő hónap is kimarad meglátogatom a dokimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!