Mikor teszteljek? Ha nem jon meg akkor csak egy het mulva?
Ez még simán lehet baba.
Én türelmetlen vagyok, rögtön tesztelek, pedig nekem is szokott picit késni időnként. :)
Aztán ha negatív, akkor legalább 1-2 naponta újra csinálom, amíg vagy pozitív, vagy megjön a mensi... (férjem nem tud róla, mert szerinte egy "csomó" pénzt elverek tesztekre... igaza van... :) )
Nem lehet pontosan megmondani, hogy mikor mutat már pozitívat, hiszen ez a szervezetedben termelődő hormonok mennyiségétől függ. Lehet, hogy már a nem várt idején mutatna pozitívat, de lehet, hogy csak később.
Nekem az elsőnél még negatív lett először. Aztán kiderült, hogy mégis ott a pici lányom. :)
Igaz én a pozitívat is alig hittem el (csináltam vagy 6 különböző fajtát... :/ )
Drukkolok neked!
Ez a kérdés nekem is szól :)
Nekem vasárnap kellett volna elvileg megjöjjön 28 napos ciklussal számolva, de múltkor is kb. 2-3 napot késett, most viszont már péntek van.
De lehet még ünnepre megjön..
Drukkolok neked kedves kérdező! :)
1. vagyok.
Ne légy elkeseredve! Előbb-utóbb biztosan lesz valami! Majd amikor nem is számítasz rá igazán, akkor!
Ha most negatív, attól még lehet pár nap múlva pozitív! Persze nem mondom biztosra, de a barnázás sem jelent feltétlenül mensit.
Kitartást és sok sikert!
Koszonom a biztato szavakat :)
Addig van remeny mig nem erosodik meg a barnazas. Most nem is igazan tudok rajta agyalni meg nem is szeretnek. Itt lesz a hetvege rengeteg programom lesz :) a masik nem kell menni gyogyszertarba h vegyek tesztett azzal csak elkeseritenem magam ha negativ lenne. ha nem jon meg noh jd akkor tesztelek.
1és4. vagyok.
Jó szórakozást a hétvégére és drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!