Van Debrecenben jó nőgyógyász, amiért nem kell fizetnem? (TB kártyás)
Köszönöm a választ!
Fontos lenne, mert már 19 napja késik, tegnap az együttlét után nagyon kevés pecsételgetés volt, ami élénk piros színű volt. Terhes tuti nem vagyok, 3 fajta teszt (11-én Discolor+ reggel, 19-én Gabriel délután, 23-án Gravi-HCG reggel) mondott negatívat. Óvszerrel is védekeztünk minden alkalommal és nem szakadt ki. Amúgy 16 vagyok.
A kilinikán van tiniambulancia, oda be tudsz menni, ingyenes. Az OTI körzetes, tehát ahhoz tudnod kell melyik körzetbe tartozol.
Ja, a klinikán a nővédelmibe is ellátnak szerintem. A nőggyászaton van betegfelvétel, ott tudsz érdeklődni, hogy hova is kell menned. Nem kell semmilyen beutaló.
Nem, nem egyenlő. Ha az OTI-ba akarsz menni, akkor időpont kell, azt lent adják a betegfelvételen.
Szóval bemész, betegfelvétel, elmondod hogy nődokihoz mennél, de nem tudod kihez tartozol. Megkérdezi majd a címed, és az alapján megmondja és ad egy időpontot. Asszem nekem egy hetet kellett várnom. Utána aznap (amikorra van időpontot) elbattyogsz az OTIba újra, kapsz sorszámot a betegfelvételen, felmászol a másodikra, ott pedig az LCD tv-n kiírják a sorszámokat és hogy melyik ajtóhoz kell menni.
Második voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!