Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van Debrecenben jó nőgyógyász,...

Van Debrecenben jó nőgyógyász, amiért nem kell fizetnem? (TB kártyás)

Figyelt kérdés
Még soha nem voltam nőgyógyásznál, szóval kell-e fizetni? Ez fontos, mert nincs saját keresetem, a szüleimmel élek. Nem szeretném nekik elmondani, hogy nőgyógyászhoz megyek, mert feleslegesen keltenék riadalmat. Mindent felfújnának. Szóval csak "csendben" szeretnék ellátogatni egy nőgyógyászhoz, hogy kivizsgáljon.
2009. dec. 24. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Ahhoz a nőgyógyászhoz kell menned akihez tartozol, én úgy tudom. Am ha kiskorú vagy akkor azthiszem hogy az OTIba kell menned, mert ott van a gyermeknőgyógyászat, én ott voltam Dr Székely Péter doktorúrnál, és ő nagyon kedves, ajánlom
2009. dec. 24. 09:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Fontos lenne, mert már 19 napja késik, tegnap az együttlét után nagyon kevés pecsételgetés volt, ami élénk piros színű volt. Terhes tuti nem vagyok, 3 fajta teszt (11-én Discolor+ reggel, 19-én Gabriel délután, 23-án Gravi-HCG reggel) mondott negatívat. Óvszerrel is védekeztünk minden alkalommal és nem szakadt ki. Amúgy 16 vagyok.

2009. dec. 24. 09:42
 3/5 anonim ***** válasza:

A kilinikán van tiniambulancia, oda be tudsz menni, ingyenes. Az OTI körzetes, tehát ahhoz tudnod kell melyik körzetbe tartozol.

Ja, a klinikán a nővédelmibe is ellátnak szerintem. A nőggyászaton van betegfelvétel, ott tudsz érdeklődni, hogy hova is kell menned. Nem kell semmilyen beutaló.

2009. dec. 25. 11:15
 4/5 A kérdező kommentje:
A körzet az egyenlő az irányítószámmal? Ha igen, akkor 4032.
2009. dec. 25. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem egyenlő. Ha az OTI-ba akarsz menni, akkor időpont kell, azt lent adják a betegfelvételen.

Szóval bemész, betegfelvétel, elmondod hogy nődokihoz mennél, de nem tudod kihez tartozol. Megkérdezi majd a címed, és az alapján megmondja és ad egy időpontot. Asszem nekem egy hetet kellett várnom. Utána aznap (amikorra van időpontot) elbattyogsz az OTIba újra, kapsz sorszámot a betegfelvételen, felmászol a másodikra, ott pedig az LCD tv-n kiírják a sorszámokat és hogy melyik ajtóhoz kell menni.

Második voltam

2009. dec. 25. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!