Ha tegnap nem védekeztüek, és ma van a peteérésem akkor terhesség lesz?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 26. 08:47
1/6 anonim válasza:
igen lehet. a spermiumoknak 1 nap kell mig elérik a petesejtet.
3/6 anonim válasza:
A lehető legnagyobb esély van rá, de még így sem 100%. Ha tervezitek a babát, sok sikert kívánok!
OFF: Ha nem tervezitek (tini kérdés esetén), mindenképp rohanás 72 órás esemény utáni tablettáért!
4/6 A kérdező kommentje:
Eszembe se jut a 72 órási! reménykedem, hátha sikerül(t)
2014. ápr. 26. 14:02
5/6 anonim válasza:
3-as vagyok, akkor természetesen nagyon szorítok nektek! (Csak azért írtam a 72 órás gyógyszert, mert nem derült ki a kérdésből, hogy ki írta, és kérdezhette volna felelőtlen tini is.)Sok sikert!
6/6 A kérdező kommentje:
Megértelek, mert én is ezt hinném :) Több napokon is tettünk a babáért, de sajnos peteérés héten nem tudtunk, csak előtt 1 nappal (is). Reménykedem benne. Ha meg nem sikerült, jön a következő hónap, ami már nekünk fog kedvezni :)
2014. ápr. 29. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!