Jól húzták be a naptárak az ovut? Nem akkor van amikor leesik a hő? (kép)
Most mint két naptár egyformán húzta be, múlt hónapban oda tette amikor a legalacsonyabb volt a hő. Bár az most elég korai lett volna ovunak. Szerintetek jól húzta be? Valamint jól tudom hogy az 1 DPO az az ovu napja? mert a másik naptár mindig az ovu utáni napra írja az 1 dpo-t. Köszi :)
Hány naposak a ciklusaid?Szerintem a leesett hőnél kellene legyen,de ki tudja.Én is épp a diagramjaimat "elemezem",ez lesz az első próbálkozós hónap.
Üdv
Mi már 9 hónapja próbálkozunk, de még csak ez a második diagramm, amit vezetek. Igen én is arra gondoltam, hogy amikor lesett a hő akkor volt, de az meg elég korai lett volna, mert az még csak a 9. ciklus nap volt. Múlt hónapban a 16. ciklusnapon volt az ovum. Hát nehéz ezeken elmenni...
Ez a múlt havi görbém:
Oda húzta a gép, ahol a tojáfehérjés nyákot jelölted ;)
A programok egyébként úgy számolnak, hogy akkor volt meg az ovu, ha a hőmérséklet 3/5 napon keresztül az alaphő felett marad. Ekkor visszamenőleg húzza be az ovut. Sajnos egyik sem tökéletes, mindegyikben van hibalehetőség. Próbáld ki, hogy ha kiveszed a méhnyaknyák jelölést, simán át fogja tenni az ovut a 9. cn-ra. ;)
Tankönyv szerint a hőleeséstől számított 24-48 órán belül történik meg a tüszőrepedés, ezért még akár az is lehet, hogy a program jól jelölte ;) :) Végülis jókor voltatok együtt, úgyhogy akár sikerülhet is ebben a hónapban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!