Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon erős mindjárt megjön...

Nagyon erős mindjárt megjön érzés 11 dpo-n. Hőm 36.8, ugye nem jön meg csak ha leesik a hő?

Figyelt kérdés
Annyira erősen érzem mintha már épp megjött volna. Wcre szaladgálok mert úgy érzem minden percbe hogy megjön. 15re nem várom addig még van 4 nap és nem szoktam ilyen erősen érzeni előtte. Ugye csak akkor jön meg ha lemegy a hő? és ez hogy történik? hirtelen esik le vagy fokozatosan tizedről tizedre? most vezetek először hőgörbét ezért nem tudom még hogy ez hogy is van.köszi
2014. ápr. 11. 11:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem csak egy tizedez esik vagy mnensi alatt ment le a hom.
2014. ápr. 11. 12:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon kitolódott a peteérésem 22. ciklusnapra. Én nagyon is akartam, hogy megjöjjön, ugyanis pont fogamzásgátlót akartam elkezdeni szedni. 14.dpo-n meg voltam kergülve reggel h nem jött meg, totál ideges voltam, de egész nap olyan érzésem volt, hogy megjött, szaladgáltam nézni, tényleg így van-e, közbe meg tök száraz voltam. Este már rózsaszín volt a wc papír. Szóval a mindjárt megjön érzés dolog nálam ezt az eredményt hozta.
2014. ápr. 11. 12:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem mindegyik babâmnàl volt mindjárt megjon erzes.nagyon erősen,de nem jott..

A hőt csak 1honapban mertem (akkor sikerült pont),de ott esett 1tizedet egyik reggel 36.8rol 36.7re majd masnap visszaugrott.

Az esés is csak akkor jelez szerintem menzit,ha napról napra esik es nem megy feljebb.Rovid 1-2napos esés pedig jelezhet beagyazodast is!sok sikert!

2014. ápr. 11. 12:56
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! reménykedem hogy nem jön meg :) nekem is kitolódott a pém a 16. ciklusnapra, pedig mindig a 13 körül szokott lenni. Nagyon erősen fáj még mindig a hasam, totál olyan mintha már meglenne...
2014. ápr. 11. 13:06
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Itt az én mostani görbém, meg vannak jelölve mikor görcsöltem és egyebek. 2 napig nagyon intenzív görcsök, szúrások voltak,talán még jobban is fájt mint menstruációkor. Azt hittem hamarabb jön meg egy héttel, ugye ez a ciklusom 21-22.-ik napján volt, azóta meg semmi. A 21.-ik napon még esett is 1 tizedet a hőm, de azóta szerencsére feljebb ment. Kíváncsi vagyok nagyon miért lehet ez...

Egyébként mensikor nekem 1-2 tizedet esik csak a hőm, majd újra felmegy és csak vérzés után pár nappal esik le teljesen normál szintre.

Majd írj a fejleményekről!

2014. ápr. 11. 14:26
 6/10 anonim ***** válasza:

5-s vagyok, a görbét elfelejtettem... :)

[link]

2014. ápr. 11. 14:26
 7/10 A kérdező kommentje:

Ok, köszi szépen, még mindig nagyon fáj a hasam, néha enyhébb néha erősebb...

Én 2 oldalon vezetem a hőt, nem egyformán húzták be az ovut, itt megkérdeztem és azt mondták a fertilityfriend.com húzta be jól. Így 11 dpon igen korai lenne ha megjönne mert ha jól tudom a luterális fázisnak min. 14 napnak kell lenni, mert akkor nincs is ideje a babának a beágyazódásra.

[link]

[link]

2014. ápr. 11. 14:45
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajnos abban nem sokat segít a hőgörbe, hogy mikor jön meg a menstruáció. Nekem a vérzés 2-3. napján esik csak le, másnak meg már pár nappal előtte fokozatosan csökken.
2014. ápr. 14. 00:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Oh, de jó lenne tudni, mi lett a vége. Ugyan ez van most velem.
2020. júl. 1. 21:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos akkor megjött, és még utána nagyon sokszor. Végül 2017ben jött össze a baba, addig csak a reménykedés volt. 5 év próbálkozás után inszeminációval estem teherbe. Visszagondolva iszonyú stresses időszak volt az állandó hőmérőzés, reménykedés. Azóta 2 éves már a fiam 🙂 sok sikert kívánok!
2020. júl. 2. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!