Nagyon erős mindjárt megjön érzés 11 dpo-n. Hőm 36.8, ugye nem jön meg csak ha leesik a hő?
Nekem mindegyik babâmnàl volt mindjárt megjon erzes.nagyon erősen,de nem jott..
A hőt csak 1honapban mertem (akkor sikerült pont),de ott esett 1tizedet egyik reggel 36.8rol 36.7re majd masnap visszaugrott.
Az esés is csak akkor jelez szerintem menzit,ha napról napra esik es nem megy feljebb.Rovid 1-2napos esés pedig jelezhet beagyazodast is!sok sikert!
Szia!
Itt az én mostani görbém, meg vannak jelölve mikor görcsöltem és egyebek. 2 napig nagyon intenzív görcsök, szúrások voltak,talán még jobban is fájt mint menstruációkor. Azt hittem hamarabb jön meg egy héttel, ugye ez a ciklusom 21-22.-ik napján volt, azóta meg semmi. A 21.-ik napon még esett is 1 tizedet a hőm, de azóta szerencsére feljebb ment. Kíváncsi vagyok nagyon miért lehet ez...
Egyébként mensikor nekem 1-2 tizedet esik csak a hőm, majd újra felmegy és csak vérzés után pár nappal esik le teljesen normál szintre.
Majd írj a fejleményekről!
5-s vagyok, a görbét elfelejtettem... :)
Ok, köszi szépen, még mindig nagyon fáj a hasam, néha enyhébb néha erősebb...
Én 2 oldalon vezetem a hőt, nem egyformán húzták be az ovut, itt megkérdeztem és azt mondták a fertilityfriend.com húzta be jól. Így 11 dpon igen korai lenne ha megjönne mert ha jól tudom a luterális fázisnak min. 14 napnak kell lenni, mert akkor nincs is ideje a babának a beágyazódásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!