Ti láttok rajta második csíkot? Holnap reggelre erősödni fog, érdemes akkor tesztelnem?
Történetem: januárban hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta 2x jött meg, egyszer 1 hét, majd 2 hét késéssel. Utoljára április 7-10ig volt meg, de elég fura volt (kevés, 3 napig tartott, és barnás volt leginkább). Ma reggel poénból ellőttem egy tesztet, nem figyeltem rá, elmentem dolgozni. Délután párom hívott, hogy "látom csináltál tesztet". Mondom igen, egy csík? Elkezdi, nem, kettő. Totál elképedtem, kifaggattam, hogy hol van a csík pontosan, hogy néz ki, milyen a színe. Azt mondta, ugyanolyan, mint a másik, csak sokkal halványabb, de rózsaszín az is. Nagyon nézni kell, de neki rögtön feltűnt, ahogy rápillantott. Hazajöttem, és tényleg. Képen nem tudom mennyire adja vissza, reggel csinálok egyet ismét, de olyan izgatottak vagyunk. :) Én látom a képen is, de lehet csak azért, mert tudom hol kell nézni, de ti mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!