Ha egy ilyet teszteltem tegnap akkor érdemes holnap még egyet tesztelnem?
Figyelt kérdés
[URL] [link]
Ezt már biztosra vehetem ,ugy értem fogjam fel hogy sikerült?
Köszönöm előre is
2014. febr. 11. 19:42
1/13 anonim válasza:
Gratulálok!!Ez már biztos!!Vigyázz nagyon magadra!! 14hkm :)
2/13 A kérdező kommentje:
Épp jól megvagyok fázva ,és nem szedhetek semmit megőrülök!!
Orrom bedugult stb..
2014. febr. 11. 19:48
3/13 anonim válasza:
Gratulálok, ez nagyon szép pozitív :) A nátha miatt kérdezd meg a gyógyszerészt. Sokat segítenek nagyon.
4/13 anonim válasza:
Én is így voltam az elején sok meleg teát igyál mézzel!!Figyeld hogy nincs-e lázad mert az nagy baj!!Ha nem múlna én elmennék a helyedben az orvoshoz!!14hkm
5/13 anonim válasza:
Gratulálok! Ez egyértelmű pozitív. A náthára meg C-vitamin, mézes hársfatea, Sinupret drazsé, inhalálás.
6/13 anonim válasza:
Igen ez 2 csíkos. Terhességem első 3 hetében én is beteg voltam (amúgy soha nem vagyok betege). Mézes fokhagyma, meleg tea, citrom, sok sok zöldség gyümölcs, tengeri sós orrcsepp használható, inhalálás, kamillás gőzölés szintén mehet. Ha lázas lennél az mindenképpen csillapítani kell. Nekem Paramax rapidot mondta a szülésznőm, de minden gyógyszer előtt konzultálj az orvosoddal. De elsősorban házi gyógymódokat próbálj alkalmazni. Jaa és C-vitamin, de ne előre gyártott ha nem ascorbin savat vegyél gyógyszertárban.
7/13 anonim válasza:
Oscillococcinum, euphorbium orrspray. Ezeket lehet és elég gyorsan hatnak.
8/13 anonim válasza:
Szia. Homeogene 9-et, kohogesre stoldalt is szedhetsz. Gratula es jobbulast!
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok választ!
Na csak teszteltem ma is
Íme a felső a reggeli az alsó a hétfői
2014. febr. 12. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!