Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most azt jelenti hogy...

Ez most azt jelenti hogy elvetéltem?

Figyelt kérdés
Nemrég azt mondta a doki hogy egy 6 hetes magzat van a pocakomba.Ma reggel elmentem a wc-re,mert olyan hasfájás tört rám mintha megakarna jönni és pisiléskor egy nyálkás,véres kissé zöldes-barnás csomó esett ki belőlem.Ez a baba volt? Sosem láttam még olyat. :( Azóta nem fáj a hasam.
2014. ápr. 18. 21:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sajnos valószínű. Ugyan babának nem nevezném, de valószínű, hogy vetélés. Tudom milyen az.
2014. ápr. 18. 21:57
 2/12 anonim ***** válasza:
Ês nem.mentêl dokihoz?????
2014. ápr. 18. 22:01
 3/12 A kérdező kommentje:
Még nem.Azt mondta az orvosom, hogy majd kedden menjek be hozzá.
2014. ápr. 18. 22:04
 4/12 anonim ***** válasza:

ezek az orvosok!

ha vetélés volt, reméljük mindene kijött és nem kapsz addig vérmérgezést!

ha véraláfutásos csíkot látsz a karodon futni, azonnal kórház!

2014. ápr. 18. 22:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Tényleg fura, hogy dokihoz nem mentél. Nálam ez akkor történt, mikor a nődokitól jöttem, ugyanis elkezdtem vérezni 6 hetes körül pozitív teszttel (gyógyszertári). Rögtön dokihoz mentem, ott mondták, hogy vetélés lehet (meg sem vizsgáltak, vérvételre küldtek, hogy megnézzék tényleg terhesség volt-e), aztán utána erősödött a vérzés, majd az történt, amit írtál. Erős görcsök. Még utána is, de később elmúlt. A vérvétel még terhességet mutatott másnap, de előző este már vetélés volt.
2014. ápr. 18. 22:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem volt semmi utóhatás a szervezetmre. A kontroll vérvételre már el sem mentem. (amin a "negatívot" kellett volna mutatni)
2014. ápr. 18. 22:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Bocsánat,de engem nem érdekelne,hogy mit mond a doki mert én egyből mentem volna a kórházba.... és mentem is amikor a 8. héten elvetéltem.
2014. ápr. 18. 22:14
 8/12 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi: most már gyönyörű babánk van :) Szóval rá félévre terhes lettem IGAZÁBÓL. Semmi gond nem volt a terhesség alatt, sem utána. 65%-os vagyok
2014. ápr. 18. 22:15
 9/12 anonim ***** válasza:
uramjézus, vetélés után csíkot kerestetne vele valaki a karján?
2014. ápr. 18. 22:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát simán lehet,hogy az az embrió volt,és elvetéltél,de a helyedben azonnal mennék a kórházba,hogy megnézzenek.
2014. ápr. 19. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!