Ovitrelle után nem voltak nagy fájdalmaim, ez nem jelenti, hogy nem hatott, igaz?
Semmi baj...
Én amúgy sem szoktam semmit érezni, vagyis nem emlékszem, mert mostanában nem is nagyon lett volna mit éreznem, azért kaptam a Clostyt, mert nem volt ovum... Szóval én sok helyen olvastam, hogy nagyobb fájdalommal járt tüszőrepi után az ovu, nálam nem volt nagyobb, hosszabb fájdalom.
Mondjuk szerintem ez a normális, mert a leírásában is azt olvastam az injekciónak, hogy a nagy fájdalom túlstimulálásra utalhat és orvoshoz is kell fordulni, ha olyan mértékű. Szóval én abban bízok, hogy ez a normális és nem a fájdalom.
Azért majd írd le légyszi, hogy nálad milyen hatással lesz! :) Inszem előtt vagy? Nálunk ez az első hónap, remélem egyben utolsó is, és házasélet követte a tüszőrepit, illetve követi... :)
Nekem sem fájt semmim a suritól,mégis megrepedtem tőle..!
( viszont mi nem szexelhettünk inszem előtt 3 nappal)
Köszi a választ! :)
És mikor volt az inszemed? Esetleg már az eredményt is tudod?
túl vagyok pár inszemen, és lombikon is. Egyszer sem éreztem, hogy megrepedt volna a tüsző. A lombiknál sem, pedig ott aztán tényleg nem egy-két tüsző érik :)
ne aggódj, nem lesz semmi gond.
Nagyon aranyos vagy, köszönöm a biztatást. :)
Remélem a sok lombik és inszemek meghozták a várva várt csodát Nektek is, ezt kívánom mindenkinek!
semmit nem éreztem a szuri után.
Max a helyét, ahova szúrtam egy picit, amíg fel nem szívódott, egy picit feszített
Sziasztok!
Nagyon régi a kérdés, de hátha. Holnap kell beadnom az injekciót, tudnátok tanácsot adni hogyan kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!