Ilyen fájdalmaim még soha nem voltak. Mitől?
11-én jött meg a menstruációm, eddig soha nem tapasztalt erős fájdalmakkal.
Eddig is fájt az első nap, de ennyire, hogy a falat kaparjam soha. Két advilt vettem be szinte egyszerre (eddig 1-t vettem be attól kb 10 perc alatt elmúlt a fájdalom) de most fél óra után bevettem még egyet és úgy enyhült 2 óra után, hogy magzatpózban feküdtem párom masszírozta a derekam és sírni tudtam volna. Mintha szültem volna(nem szültem még soha) még néztem az órát is, 2-5 percenként voltak ezek az iszonyatos görcsök.
Ennyi vér még soha nem volt, az ob legnagyobb méretű tamponját cserélgettem 2-3 óránként szinte.
Lehetett spontán vetélés?
Menstruációval együtt lehetséges ez?
Eddig ilyen nem volt. Mitől lehet?
köszönöm
28/N
Elvileg lehetett, de szerintem abszolút nem törvényszerű. Még fiatal koromban nekem is volt, kb. évente 1 alkalom, amikor ilyen iszonyatos görcseim voltak, hogy csak feküdni tudtam összegörnyedve, miközben vert a hideg verejték, a gyógyszerek nem hatottak, stb. És akkor nekem kizárt volt a vetélés, mivel párom sem volt, tehát nem éltem akkor éppen nemi életet, és mégis ilyen volt.
Szóval közel sem biztos, kár ezen idegesítened magad szerintem.
Nekem napra pontosan megjött ahogy vártam.
De azt hittem belerokkanok. Még poénkodtam is a párommal amikor kezdett múlni a fájdalom, hogy szülök, csak nem tudok róla, meg ha erre így reagálok, hogy fogom bírni a szülést...
Köszönöm a válaszokat.
Patakokba folynak a könnyeim... Igaz nem tervezzük konkrétan a babát, de mindketten örülnénk ha lenne. Főleg én...
Azért vetélésen kívül még más is lehet, én a helyedben elmennék a nőgyógyászatra amikor elmúlt a mensim, és elmondanám mi történt.
Egyébként volt esélye a teherbeesésnek? (védekezés nélküli együttlét?)
Igazából nem védekezünk, csak megszakításosan. Tudom nem a legjobb védekezési mód, de úgy vagyunk vele, ha így összejön nem fogunk megijedni :)
Sajnos csak 2 hét múlva tudok elmenni dokihoz, ennyi idő elteltével is tudja mondani mi lehetett a baj?
Az is lehet, hogy csak egy jóindulatú ciszta nyílt meg, az okozta a vérzést, nem feltétlenül vetélés.
Nálam is az volt, vetélésnek hittem, mivel 2 pozitív tesztet is csináltam(!), majd a doki közölte, hogy semmilyen terhességre utaló jeleket benn nem látott UH-val sem, de ciszta eredményezhet terhességre utaló jeleket, ez egyfajta álterhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!