Második vetélés/missed ab után mikor álltál neki újra a babaprojekthez, sikeres volt?
6 hónappal később. Első hónapban összejött, 18 hónapos lesz hamarosan. A kisöccse pedig 29 hetes a pocakomban :)
Sok sikert és kitartást!
2-es válaszoló vagyok. Első terhességem meg kellett szakítani 11 hetesen. Volt egy vetélésem 6 hetesen, majd pontosan 1 év múlva 11+2 hetesen. Nekem mindig kellett a fél év, hogy rendbe jöjjek lelkileg. A kisfiammal is veszélyeztetett voltam, mert 6 hetesen elkezdetem görcsölni és vérezni. 12+5 naposan jöhettem haza a kórházból (6 hét után). A dokim azt mondta, hogy ha ezt az időszakot átvészeljük, akkor már valószínű nem lesz baj. Végig vigyáznom kellett magamra, de mint írtam, már lassan másfél éves nagyfiú. A jelenlegi terhességem szerencsére problémamentes (a terhességi cukrot kivéve).
Remélem most jobban érzed magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!