Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges a terhesség? :/

Lehetséges a terhesség? :/

Figyelt kérdés
Öhm...2 pontos menstruáció(előző 9 napig, mostani 7 napig tartott, normális lefolyással, nem csak barnázás) és egy nega teszt mellett lehetséges a terhesség? Volt egy időszak( előző mensi előtt és a kettő között),amikor tüneteket produkáltam...és nyomogattam a hasam, hátha érzek valamit, tudom, hogy butaság volt.Most a hasamban érzek valami olyant, mintha meg lenne keményedve, s, ha megnézem a másik oldalon, ugyanaz, csak éppen kisebb...lehet, hogy a sok nyomkodástól és stressztől érzem így?) :D

2014. ápr. 16. 17:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha rendesen menstruältál nem is egyszer, a teszteid negák akkor kizárt.
2014. ápr. 16. 17:34
 2/14 anonim ***** válasza:
Gondolkozzál már.
2014. ápr. 16. 17:39
 3/14 anonim ***** válasza:
Egy kis hormonzavar lehet, meg egy kis képzelgés:)
2014. ápr. 16. 17:43
 4/14 anonim ***** válasza:
56%
:-D te nyilván valami iq harcos vagy!
2014. ápr. 16. 17:44
 5/14 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam... :/ Mert agyonstresszeltem magam...
2014. ápr. 16. 17:45
 6/14 A kérdező kommentje:
Kedves Negyedik. :)) Simán, de nem tehetek róla. xdx
2014. ápr. 16. 17:46
 7/14 anonim ***** válasza:
44%

Lenne egy kérdésem, de ne vedd sértésnek, csak megakarlak érteni. /persze, ez nem csak neked szól/

Biztosan védekeztetek, okés. De szerinted mi TERHESSÉGI TESZTEK vagyunk?

Meg minek úgy szexelni, hogy nem tudsz ilyen alapdolgokat? Ahelyett, hogy kiírod ide, menj el egy biológia órára vagy egy nőgyógyászhoz. 2 hónap alatt igazán lett volna rá időd, ahelyett, hogy ide írogatsz.

Most lepontozhatsz, de előbb gondold végig mi írtam és csak aztán pontozz le, ha semmivel sem értesz velem egyet.

2014. ápr. 16. 17:54
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem!Nem veszem sértésnek, sőt! Igazad van. Viszont azért írtam ide, mert kell valami pozitív visszajelzés azok részéről, akik esetleg jobban tudják a dolgokat. Örülj annak, hogy ilyen magabiztos és felvilágosult vagy! :)
2014. ápr. 16. 17:57
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes, remélem elég pozitív volt ez a hozzászólás.

110%

Az előző voltam. xd

2014. ápr. 16. 18:00
 10/14 A kérdező kommentje:
:))haha.Azért köszi xd
2014. ápr. 16. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!