Lehetséges a terhesség? :/
Figyelt kérdés
Öhm...2 pontos menstruáció(előző 9 napig, mostani 7 napig tartott, normális lefolyással, nem csak barnázás) és egy nega teszt mellett lehetséges a terhesség? Volt egy időszak( előző mensi előtt és a kettő között),amikor tüneteket produkáltam...és nyomogattam a hasam, hátha érzek valamit, tudom, hogy butaság volt.Most a hasamban érzek valami olyant, mintha meg lenne keményedve, s, ha megnézem a másik oldalon, ugyanaz, csak éppen kisebb...lehet, hogy a sok nyomkodástól és stressztől érzem így?) :D2014. ápr. 16. 17:29
1/14 anonim válasza:
Ha rendesen menstruältál nem is egyszer, a teszteid negák akkor kizárt.
3/14 anonim válasza:
Egy kis hormonzavar lehet, meg egy kis képzelgés:)
4/14 anonim válasza:
:-D te nyilván valami iq harcos vagy!
5/14 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam... :/ Mert agyonstresszeltem magam...
2014. ápr. 16. 17:45
6/14 A kérdező kommentje:
Kedves Negyedik. :)) Simán, de nem tehetek róla. xdx
2014. ápr. 16. 17:46
7/14 anonim válasza:
Lenne egy kérdésem, de ne vedd sértésnek, csak megakarlak érteni. /persze, ez nem csak neked szól/
Biztosan védekeztetek, okés. De szerinted mi TERHESSÉGI TESZTEK vagyunk?
Meg minek úgy szexelni, hogy nem tudsz ilyen alapdolgokat? Ahelyett, hogy kiírod ide, menj el egy biológia órára vagy egy nőgyógyászhoz. 2 hónap alatt igazán lett volna rá időd, ahelyett, hogy ide írogatsz.
Most lepontozhatsz, de előbb gondold végig mi írtam és csak aztán pontozz le, ha semmivel sem értesz velem egyet.
8/14 A kérdező kommentje:
Nem!Nem veszem sértésnek, sőt! Igazad van. Viszont azért írtam ide, mert kell valami pozitív visszajelzés azok részéről, akik esetleg jobban tudják a dolgokat. Örülj annak, hogy ilyen magabiztos és felvilágosult vagy! :)
2014. ápr. 16. 17:57
9/14 anonim válasza:
Nem vagy terhes, remélem elég pozitív volt ez a hozzászólás.
110%
Az előző voltam. xd
10/14 A kérdező kommentje:
:))haha.Azért köszi xd
2014. ápr. 16. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!