Miert van az, hogy ilyen sok embernek ilyen nehezen jon ossze a baba?
Remelem csak rosszul jott le nekem eddig a kep a neten keresztul, de hogy lehet hogy ilyen sok fiatal no nehezen esik teherbe? Tudom, hogy atlagosan tobb honap, mire egy egeszseges no teherbe esik, de akkor is nekem ugy tunik ,hogy nagyobb azoknak a szama, akiknek nehezen jon ossze, mint azoke akiknek eleg hamar, elsore vagy nehany honap alatt osszejon.
Irhatnanak azok egy par biztato szot, akiknek elsore vagy nagyon rovid ido alatt osszejott a baba. A legtobb forumos oldalon az ember csak a rossz peldakat latja, ezekrol olvas es ez annyira elkeserito.
Mar nagyon szeretnek babat es mindig azon agyalok, mi lesz ha sokaig nem jon ossze. (Es probalok nem gorcsolni, de ez a sok negativ tortenet pesszimistava teszi az embert.)
Bezzeg aki nem akar gyereket, annak azonnal osszejon.... :(
Egy koltoi kerdes a vegere: Nem lehet, hogy a legtobb embernek eleg konnyen osszejon a baba, csak ezekrol nem nagyon hallani/olvasni? - Ugye altalaban a rossz hir gyorsabban terjed es jobban megmarad az emberekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!