Inofolicról szeretnék érdeklődni, hogy akinek rendben van a mensije, teljesen pontos, nem volt cisztája soha, írt e fel az orvos ilyen (drága) csodaszert?
Nekem azt mondta az orvos, hogy lehet tőle fogyni a terhesség előtt, és jót tesz, ha babát tervezünk.
Viszont szinte mindenhol azt olvasom, hogy a PCOS-sel küszködő nőknek ajánlák.
Tapasztalatok, mellékhatások?
Próbálok utána olvasgatni, én inkább attól félek, hogy egy egészséges szervezetnél nehogy bekavarjon ez a méregdrága kotyvalék. Még nem vettem meg, és nem is biztos, hogy megveszem, bár babát nagyon szeretnénk.
Femibion 800-tól rosszul voltam.
Folsavtól iszonyat fájt a gyomrom.
Én külön nem vennék meg még ismeretlenebb összetevőjű porokat, meg folsavat, mert pár ezer forint nekem nem éri meg. Inkább azok tapasztalata érdekel akik szedték- pl. mellékhatások.
Olvastam, hogy az inzulin-glükóz felbontásban segít.
Talán így gondolta a doktornő- hogy fogyaszt :)
Hirtelen felnevettem mert ezt találtam:
Hátha segít, más kedves, leendő anyukának.
De én nem szeretnék úgy kinézni mint egy body-builder.
A 65 kilómból szeretnék 59 -et csinálni :))
Én úgy gondolom, a sport, és a zöldség-gyümölcs, kevés nasi, elég kell hogy legyen, de sajnos, nem ezt mutatja a gyakorlat pláne 35+ korban.
Ok, köszi a választ, ezek szerint nálad semmi mellékhatás nem mutatkozott.
Én ezzel együtt jobb szeretem patikában megvenni, ha 12 ezer és nem 9 az már nem számít, gazdagabb nem leszek tőle.
És hány hetes kmama vagy?
Előző vagyok, még annyit, hogy nem tudom ezt olvastad-e vagy sem, ha igen bocsi, akkor tárgytalan:
Még csak nem is próbálkoztunk a babagyártással, így nem tudhatjuk, hogy nem jött volna be a baba, az első alkalom után!
Lehet, hogy a kor ami miatt ajánlották.
Már megrendeltem, kipróbálom, ha nem jó félreteszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!