Miert van mindket petefeszkemben tobb tuszo? Inofolicot iszom. Ha te is itad neked is igy volt? Es igy van esely az ikerterhesegre?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 08:12
11/14 anonim válasza:
Én is furán keménynek éreztem a hasam az Ino után, nem szedem többet, szerintem tényleg csak évek óta hiába próbálkozó nőknek van rá szükségük...
12/14 A kérdező kommentje:
Az biztos kedves utolso valaszolo!!!
Jo kitolt velem ez a inofolic tob mint kethete kesik a mensesem de a teszteim negativ ra adasul meg szakadozva megjon erzesem van.de vmiert nemtud megjoni ! Es ki is patogtam tole meg hiztam is.szoval en sem iszom tobbet! Az holt biztos.
2014. jún. 12. 08:33
13/14 anonim válasza:
:-((
Legalább mások is elolvassák, hogy mi hogy jártunk vele.
Nekem is 30 napos ciklusból csinált egy 40 napost.
Aztán amikor abbahagytam akkor újra megjött 30 napra, és ahányiger is elmúlt...
14/14 A kérdező kommentje:
szia.nekem is csinalt szep hosszu ciklust.utolso mensesem aprilis 25. Azota semi.
Gondolom akor ovum sem volt.enyit az inofolicrol.
2014. jún. 22. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!