Miert van mindket petefeszkemben tobb tuszo? Inofolicot iszom. Ha te is itad neked is igy volt? Es igy van esely az ikerterhesegre?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 08:12
1/14 anonim válasza:
Nem ittam, de azt gondolom, hogy ha több tüsző van és megfelelő méretűek akkor lehet ikerterhesség
2/14 A kérdező kommentje:
Koszonom valaszod.
Olyan eros gorcseim voltak h infuziora bent kellet volna maradnom.
2014. ápr. 14. 09:43
3/14 anonim válasza:
Nem írtad a tüszők mèretet!Dominans tüszőből hany van?
4/14 A kérdező kommentje:
Mindket oldalon van nagyobacska tuszok de baloldalon a legnagyobb 15 mm.
2014. ápr. 14. 11:23
5/14 anonim válasza:
Most középidőben vagy? A teherbeeséshez 20 mm körülinek kell lennie. Nincs cisztád? Az jár erős görcsökkel? Miért iszod ezt, nem volt peteérésed?
6/14 A kérdező kommentje:
Nincs cisztam halisten.azer iszom az inofolicot mert segit a peteeresbe es teherbe esni
2014. ápr. 14. 17:45
7/14 anonim válasza:
Az legalább megnyugtató, hogy az nincs. Én még nem hallottam erről a szerről, most olvasgattam kicsit róla, tényleg jókat írnak. Én a méhpempőben hiszek, és egyszer sikerült is teherbe esnem. Azt nem írtad, hogy most vagy középidőben? Még egy kicsit kellene növekedni a 15-nek. Enélkül nem volt peteérésed, és most több tüsződ is lett?
8/14 anonim válasza:
Nekem is ezt ajánlotta az orvos, nincs cisztám, soha nem is volt, most próbálkozok először babával, nem vagyok fiatal sem éppen, és azt ajánlotta, hogy ettől tutti a tutti! :-D
Meg hogy lehet tőle fogyni! Mivel van rajtam pár kiló plusz, és a doktor mondta, hogy bár nem vagyok kövér, és bőven lehet terhességet vállani az alkatomra, ha tudok, azért fogyjak előtte egy kicsit, a terhességnél úgyis hízok.
Nekem a Femibion 800 olyan gyomorfájást csinált, hogy ittam rá a házipálinkát éjjell....
Soha nem fájt a gyomrom.
Aki itta az Inofolicot, tapasztalt esetleg valami mellékhatást?
Köszönöm a választ! Kellemes babavárást Mindenkinek! :)
9/14 anonim válasza:
Szia! Mi újság veled azóta? Én 2 hónapja iszom az Inofolic költséghatékonyabb változatát pontosan ugyanolyan és ugyanannyi hatóanyaggal, mint az tartalmaz. Ha érdekel, írj privit, így 3 hónapra 11000 ft. Soha semmi problémát nem okozott. Én szedek Meforalt is, attól volt egy kicsit rossz a gyomrom néha, pedig evés közben vettem be.
10/14 A kérdező kommentje:
Szia.kimaradt a mensim mar kethete.negativ a teszteim.multheten vastagab volt a mehnyalkahartya.ma meg vekony.inofolic szepen helyben hagyott.
2014. jún. 10. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!