2/6 anonim válasza:
egyébként nagyon szépen ívelő görbe....bár kicsit többet kéne együtt lenni...de persze ez nem az én dolgom :)
3/6 A kérdező kommentje:
mi az a 19cn? :)
2014. ápr. 14. 08:03
4/6 anonim válasza:
Kb. ezredjére látom ezt a görbét az elmúlt pár nap során -.- Eddig szép a görbéd, de naponta ne feszülj rá ennyire az egészre, mert csak magadnak ártasz (mindenféle rossz szándék nélkül). Amúgy ez az ovubehúzás is egy tökre túlmisztifikált dolog, hiszen a hőleesés után 3-4 napig termékeny a nő, kb. amíg be nem fejeződik teljesen a peteérés folyamata, úgyhogy oké, hogy behúzza egy napra, de az ovuláció maga hosszabb ideig tart, mint egyetlen nap. Azért azt már csak látod előre, hogy mikor volt alacsony a hőd, meg talán azért a testi jelek is árulkodók (látom, vezeted a nyák minőségét, meg az ovufájdalmat, szerintem ezek mind elegendők az állandó kérdésed megválaszolásához...)
6/6 anonim válasza:
Nekem ilyen volt a görbém, amikor a legjobban leesett a hőm akkora húzta be. 12-én sajnos megjött :( szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!