Szerintetek a ciklus.hu jó helyre rajzolta be az ovulációm idejét? Nem 2 nappal később volt?
Még elég új vagyok ebben a hőmérőzés témában és nem igazán látom át, hogy vajon a program jól számolt-e?
Köszönöm a segítséget!
szerintem ez a program is plusz minusz 3 nappal számol...
A menzesz első napjától számolod a 14 napot a peteérés napjának. de van előtte utána 3-3 nap... tehát már lehetséges hogy a 10. napon ahogy a ciklus.hu jelöli már meg volt a peteérés... Nekem most látta is a doki... 2.5 mm-es tüsző volt de szerintem sajnos a baba most sem sikerült... Két éve már megy a hőmérőzés...
Okos telókra van egy app. Womanlog a neve és az egy nagyon okos kis program... A fizetőset nem vettem meg, csak az ingyenesem van... Mindent tud...
OFF!
7!
A biztonságimentést állítsd be a szerverre, a saját email címedre küldenek hetente egy kódot amivel ha baj van minden infót vissza tudsz állítani (szervízben volt a telefon vagy valami...)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!