A kép alapján ( teszt) mennyi idős terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Nem tudok semmihez viszonyítani..nem tudom mikor kellett volna megjonnie. Azt sem tudom pontosan, hogy mikor fogant. Csak tippem van, de azzal nem akarok befolyásolni senkit.
2014. ápr. 13. 20:00
11/13 anonim válasza:
Egyéntől függ, hogy mennyi HCG van a szervezetében. A tesztből nem lehet sajnos megmondani, milyen idős terhes vagy, mert van, akinek a nemvárt napján ilyen, de van, akinek csak 1 héttel nemvárt után. Kb. 3 hét múlva elmész egy ultrahangra és a doki tippel majd, pontosabb terhességi kort meg majd a genetikain mondanak.
12/13 A kérdező kommentje:
Igazából semmi tünete nem volt. Egyszerűen csak pakolás közben talaltam meg egy tesztet es csak ugy megcsináltam. Nem tudom miert. Nem gondoltam en sem, hogy ez lesz az eredmény:)
2014. ápr. 14. 13:19
13/13 anonim válasza:
8-as vagyok, köszi, hogy válaszoltál.
Gratulálok, jó egészséget a harmadik babához is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!