Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megmutatnátok hogyan kell...

Megmutatnátok hogyan kell képet feltölteni? Megmutatnám a tesztem

Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 12:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyszerre, ugyanabban az időben ugyanazzal a vizelettel csináltál 4 darab tesztet? Ennek van valami értelme? Hogy az egyiken majd erős pozi lesz ha a többi negatív is?

Amúgy én negatívnak látom, de légy türelmesebb, várd meg a nemvárt napját vagy egy nap késést, és akkor nem kell bizonytalankodni, meg parázni, hogy nagatív vagy pozitív. A korán tesztelés csak feleslegesen stresszel.

Tudom, milyen vágyni a babára. Mi több mint egy évig próbálkoztunk, de sohasem teszteltem a nemvárt előtt. Összesen egyszer teszteltem, amikor késett. Pozi is lett. Tesztem se volt otthon soha. Aznap vettem EGYET amikor késett már egy napot. A felesleges idegeskedés nem tesz jót se neked, se a párkapcsolatodnak.

2014. ápr. 13. 13:47
 12/14 A kérdező kommentje:
igen tudom teljesen igazad is van. nem 1 vizeletből csináltam :) 11. napon kettőt ott sokkal halványabb,aztán másnap kettőt :)29.én 30.án és 31.én voltunk együtt, pé-m és termékeny napok elsejétől 6.ig volt/voltak (akkor is együtt voltunk 2 naponta) és nem tudom miért de kedd, szerdán csináltam tesztet és extra halvány lett. ugy h tuti h nem pé-n fogant mert most kéne még tesztelni ahhoz pénteken. és vasárnap kell megjönnie.
2014. ápr. 13. 13:53
 13/14 anonim ***** válasza:
negatív
2014. ápr. 13. 15:20
 14/14 ketteske ***** válasza:
negatív
2014. ápr. 13. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!