Ti mennyi idős terhesen mentetek kb. orvoshoz? Hány hetesek voltatok amikor az orvosnál voltatok?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 18:17
1/10 anonim válasza:
Én 6 hetesen voltam dokinál. Nagyon ritkán menstruáltam, csak hébe-hóba csináltam tesztet, és ekkor lett pozitív. Már manuális vizsgálattal 95%-ra mondta, hogy terhes vagyok, aztán uh-n már volt szívhang is.
3/10 anonim válasza:
5 hetesen.
Nem jött meg, csináltam tesztet, másnap doki. :)
4/10 anonim válasza:
6 hetesen voltam és szîvhang is volt 😊
6/10 A kérdező kommentje:
Március 8.-án voltam utoljára beteg,ez volt az első napja a mensimnek,elmúlt és már "rá is álltunk a baba témára".Április 4.-re nem vártam,nem is jött,április 7.-én délutáni pisiből pozitív lett a teszt,9.-én ismét teszteltem de reggeli első pisiből az is pozitív volt,és már aznap kértem időpontot az orvoshoz, 14.-én hétfőn délután megyek is,privát. Kíváncsi vagyok már nagyon,hogy lát-e valamit majd ultrahanggal vagy bármi módon megtudja-e állapítani a terhességet.elküldeni biztos nem fog,hogy korán megyek hisz,magánrendelésre megyek és az ő érdeke is ez a vizsgálat,hisz fizetek érte. Ahogy számoltam ,ugye az utolsó mensi első napjától ...a mai napon "vagyok papírforma vagy is inkább kalkulátor szerint 5 hetes". Gondoltam rá igen,hogy korai a vizsgálat de a munkahelyem nem éppen egy kismamának való..3 műszak..emelés,multi és féktisztító spray,higító ezek mind beszipákolom. Ezért is döntöttem a "korai vizsgálat mellett" mert ha a dokitól kapok egy papírt amin igazolja a terhességet vagy mondjuk a terhesség nagy valószínűségét (hogy így fogalmazzam) akkor azzal már feltudom vetetni magam táppénzre,bár dolgoznék szívesen amíg bírom de ezek a körülmények nem kismamának valók .
2014. ápr. 12. 19:34
7/10 anonim válasza:
5,5 hetesen mentem először. Szívhang még nem volt, 2 hét múlva hívott vissza, akkor már volt szívhang is és mehettem a védőnőhöz, vérvételre.
Valószínű még nem lesz szívhang, de azt, hogy baba van és jó helyen, azt látni fogja.
8/10 anonim válasza:
4+6 tehát mondhatjuk 5 hetesen, méhen belüli 4 mm-es petezsákot láttunk
9/10 anonim válasza:
Én 7+6 hetesen mentem először, mert elkezdtem vérezgetni. Ha ez nem jött volna akkor még várok 1-2 hetet. De amúgy a dokim is mondta, hogy ha kimarad a menstruációm akkor várjak minimum 4-5 hetet mert korábban úgy sem lát semmi értékelhetőt. Úgy is csak akkor mondja ki, hogy élő a terhesség ha már lát szívhangot. Ha túl korán mész folyamatosan vissza fognak rángatni, hogy fejlődik e valami, élő terhesség lesz e.
10/10 A kérdező kommentje:
Megállapították a terhességet,5 hetes kb. :)
2014. ápr. 14. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!