Miskolci Kaáliba mennyit kell várni az első konzultációra? Milyen papírokat kell vinni? Vagy majd ott csinálnak mindent?
Figyelt kérdés
Érdekel minden a miskolci kaáliról, mi a menete az egésznek, kell e vinni papírokat és ha igen miket vagy majd ott megmondják és ott csinálják? köszi előre is!2014. ápr. 12. 15:03
11/13 A kérdező kommentje:
a sperma vizsgálaton már rég túl vagyunk mi is, még májusban csináltattuk a semmelweisben Ivor doktorral. Hála istennek az eredmény nekünk is nagyon jó lett. Vissza mentem az eredménnyel a nődokimhoz és nekem a petevezeték átjárhatóságit javasolta. Azt hamarosan megcsináltatom, és ha azután sem járunk sikerrel akkor bejelentkezünk a Kaáliba.
2014. dec. 24. 09:20
12/13 anonim válasza:
A Kaáliba csináltattam meg a kontrasztos átjárhatóságit,hamar adtak időpontot.Hála,az is rendben van.Most letrox-ot kell szednem mert 4,7 a tsh.le kell mennie 1 alá,hogy folytatás legyen
13/13 anonim válasza:
Elírtam,nem 1 alá,hanem 2 alá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!