Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11 napos luterális fázis nagy...

11 napos luterális fázis nagy baj ugye?

Figyelt kérdés

ma a 11. dpon elkezdtem barnázni, így holnap vagy holnap után megjön, mert így szokott sajnos lenni. Miért nem 14 nap a luterális fázisom? az baj ugye ha nincs meg a 14 nap?

már többször feltettem a görbém ide és mindenki azt mondta hogy szép, szinte tankönyv szerinti görbe. Voltam uh-s peteérés figyelésen így láttuk a tüszőt meg is reped 22 cm-esen és a nyálkahártyám is megfelelő vastagságú volt. Most hőmérőzöm még először. Félek hogy megfog jönni ilyen hamar, keddre nem várom...

[link]

[link]

2014. ápr. 11. 19:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszi nektek is a választ! Kedves utolsó, gratulálok neked, igazán szerencsés vagy, hogy ilyen hamar összejött. Annyira magam alatt vagyok, hogy megint nem sikerült. Múlt hónapban is így kezdődött és sajnos meg is jött. Hiába reménykedtem ismét.

Kedves Utolsó előtti! amikor behúzta a két naptár az ovut, és mind a kettő másképp, kiírtam ide hogy melyik húzta be jól és azt a választ kaptam hogy a ferti. Nem úgy van, hogy ovuláció előtt leesik a hő és amikor utána való nap fel megy, akkor van az ovu?

2014. ápr. 11. 23:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok.

Igen nagyon szerencsésnek is érzem magam. Amióta bátyámék próbálkoznak, nálunk már a második jön. El sem tudom képzelni ez milyen nehéz lehet nektek. Néha kicsit "rosszul" is érzem magam miatta, pedig tényleg őszintén örülnek nekünk :)

Egyébként én már a próbálkozás előtt 3 hónappal hőmérőztem, hogy megismerjem a ciklusom. Ezek a honlapok néha igen hülyén jelölik, meg persze jó pár nap késéssel.

Vaterás ovu teszt is nagyon hasznos volt szetintem nekem.

2014. ápr. 12. 07:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Na most nézem, hogy nem is utolsó előtti voltam, hanem a 10-es :)
2014. ápr. 12. 07:17
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, de megjött :((( egy világ dőlt össze bennem megint....
2014. ápr. 12. 08:30
 15/16 anonim ***** válasza:
A nagy hőleesésnél van az ovu, az ugrás már az ovu után van.
2014. ápr. 12. 08:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Értem köszi szépen!
2014. ápr. 12. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!