Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 11 napos luterális fázis nagy...

11 napos luterális fázis nagy baj ugye?

Figyelt kérdés

ma a 11. dpon elkezdtem barnázni, így holnap vagy holnap után megjön, mert így szokott sajnos lenni. Miért nem 14 nap a luterális fázisom? az baj ugye ha nincs meg a 14 nap?

már többször feltettem a görbém ide és mindenki azt mondta hogy szép, szinte tankönyv szerinti görbe. Voltam uh-s peteérés figyelésen így láttuk a tüszőt meg is reped 22 cm-esen és a nyálkahártyám is megfelelő vastagságú volt. Most hőmérőzöm még először. Félek hogy megfog jönni ilyen hamar, keddre nem várom...

[link]

[link]

2014. ápr. 11. 19:47
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja egyébként máskor megszokott lenni szerintem a 14 nap ovu után, mert eddig csak ovutesztet használtam és onnan számolva amikor pozitiv lett rá 14-15 napra jött meg.
2014. ápr. 11. 19:49
 2/16 anonim ***** válasza:
a mensi elötti barnázás általában progeszteron hiány miatt van, ha hónapokig igy van akkor érdemes nézetni egy progeszteron szintet. Ha régóta nem sikerül a baba mindneképp érdemes megnézetni mert az lehet az oka.
2014. ápr. 11. 19:52
 3/16 A kérdező kommentje:
csak egy nappal előtte barnázok a doki azt mondta hogy az még ok.
2014. ápr. 11. 19:55
 4/16 anonim ***** válasza:
Valóban rövid kicsit. Az ovutesz kb 24-48 órával tüszörepedés előtt pozitív.
2014. ápr. 11. 19:57
 5/16 anonim ***** válasza:
Alapból nem a 11., hanem 12. napon vagy. z nem vészesen rövid. Nem árt megnézetni a progi szinted, de azért 12 nap tényleg nem vészes.
2014. ápr. 11. 20:13
 6/16 anonim ***** válasza:

ha keddre nem várod akkor nem rövid az.Pontosan 14 nap.

Egyébként pont én is keddre nem várom,és az ovu is szinte egyszerre volt! :D Szorítok!Szép ez a görbe,ne aggodalmaskodj! :)

2014. ápr. 11. 21:15
 7/16 anonim ***** válasza:
bocsánat,közbe olvasom hogy elkezdtél barnázni.Akkor progeszteron pótlást kell kérni,mert azzal lehet kis gond.
2014. ápr. 11. 21:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a fertility szerint a 11. napon vagyok, a ciklus.hu szerint meg a 12.en. Szerintem a ferti húzta be jól az ovut. Mensi előtt egy nappal mindig barnázok, vagyis ilyen világos barna folyásom van, nem erős barna színű. Egyébként 26-28 naposak szoktak lenni a ciklusam, most hogy először mértem a hőt az ovum a 17 napra lett behúzva, ilyen későn még sose volt, meg ugye voltam uh-s peteérés követésen. Már egy éve nem sikerül és nagyon magam alatt vagyok hogy valószínű hogy most se sikerült... már minden vizsgálat volt egyedül átjárhatósági nem, még szóba se hozta a doki...az orvos szerint minden szépen működik nálam,nem érti mit aggodalmaskodok. Hát köszi.
2014. ápr. 11. 21:28
 9/16 anonim ***** válasza:
A ciklus.hu húzta be jól.
2014. ápr. 11. 21:33
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem mindig 12 nap és már a másodikat várom heteken belül. Illetve amióta az eszemet tudom barnázok 1-2 nappal a rendes mensi előtt mégis minden oké és mindkét gyerkőc a második hónapban összejött.
2014. ápr. 11. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!