Lehetséges, amit érzek, vagy teljesen kizárt a terhesség?
Figyelt kérdés
Utolsó vérzésem egy hetet késett. Normál erősségű volt, csupán pár nappal hamarabb lett vége. Azóta eltelt két hét, és pár napja elővett a reggeli hányinger. Lényegében csak akkor nem émelygek, ha folyamatosan eszem. Más bajom nincs, se hasmenés, se semmi. Igazából ma jutott eszembe, hogy olyan, mint amikor terhes voltam. (De akkor nem menstruáltam természetesen.) Lehetséges ez?2014. ápr. 11. 13:01
1/3 anonim válasza:
Tesztelj és kiderül. Ritka, de van aki terhesen is menstruál.
2/3 anonim válasza:
Szervezret néha megviccel minket. Minden terhesség más. Ha rendes eros volt a vérzés, akkor sem kizárt a terhesség. De engem csak a teszt győzne meg.
3/3 A kérdező kommentje:
Hú, veszek tesztet... Azt hittem, a rendes erős mensi kizárja a terhességet. Köszi.
2014. ápr. 11. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!