Szerintetek lehet még pozi tesztem?
Figyelt kérdés
38. napon vagyok, tegnap délután x-epillel negatívat teszteltem. Egyébként 30-32 naposak a ciklusaim, a ma reggeli hőm 36,9 volt és reggelente enyhén émelygek. Az alhasam feszít, a melleim viszont nem... Nem tudom...2014. ápr. 11. 10:26
1/8 anonim válasza:
melyik a legkésőbbi alkalom amiből baba lehetett? mindenképp eltelt már két hét a fogantatás óta, vagy tudod hogy mikor volt ovud? Ha pl holnapután reggel se lesz pozi, akkor lehet hogy érdemes nőgyógyászhoz menni, és ha nem lát semmit meg tudja indítani a menstruációt.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mikor volt ovum, az utolsó alkalom konkrétan március 22-én volt ( a férjem külföldön dolgozik, és akkor találkoztunk)... Úgyhogy szerintem is kellene látszania... Ha még nem jön meg hétfőig, akkor irány a doki. Vagy érdemes még tesztelni reggeli vizeletből?
2014. ápr. 11. 10:55
3/8 anonim válasza:
Azt már mindenképpen kimutatta volna a teszt. Szerintem nem vagy terhes.
4/8 anonim válasza:
Nekem hasonló, 23-án voltunk együtt, 24-én volt ovus szurkám. 4 napja késik, tesztek negatívak, csak nekem nagyon fájnak a melleim.
Drukkolok neked, szerintem, amíg nem jön meg, van remény!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Meglátjuk mi lesz!
Utolsó, megy a drukk neked is:-)
2014. ápr. 11. 14:50
6/8 anonim válasza:
Mizujs veled? Nekem tesztek negatívak továbbra is, vagyis 6 nap késésnél csináltam az utolsót, de azóta sem jött meg. A melleim fájnak még.
7/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem tegnap megjött... De neked drukkolok továbbra is! Hajrá!
2014. ápr. 16. 09:32
8/8 anonim válasza:
Ne szomorkodj, új remény az új hónapban! Ha nekem nem jön meg egy hét múlva, tesztelek, és ha negatív, ellátogatok a dokimhoz. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!