Mennyi annak az esélye, hogy elsőre sikerül?
Párommal teljesen egészségesek vagyunk. Kivizsgáltattuk magunkat már egy fél éve :) én 22 ő 28 éves :)
Elvileg 6 nap mulva kell megjönnie! Néha szúr,görcsöl a hasam, és rengeteget pisilek! A mellemből is jött nyomásra valami (ami nem tudom hogy mi)
szerintetek???
A kivizsgálás pontosan mit takar? Volt három UH? Az vajmi kevés. Volt 3. és 21. napi hormonpanel? Terheléses cukor- és inzulinvizsgálat? Párodnak andrológia? Neked méhtükrözés? Kromoszóma-vizsgálat? És még csak az egy ötödére kérdeztem rá.
Elsőre? Ha már az első hónap után így pörögsz és ne adj Isten nem jött össze, mi lesz veled a második, harmadik, huszadik sikertelen hónap után? Nem kívánom, hogy eddig kelljen várni a sikerre, de... de nem értem a kérdést, komolyan!
mindent kivizsgáltak, több mint 2 hónapig. plusz páromnak a génjeit mert örökletes betegség van a családban. kiköltöttünk egy adag pénzt. mert persze a tb nem nagyon támogat sok mindent :)
nem pörgök rá csak érdekel... egyedül vagyok lány a családban,sajnos édesanyámtól nem tudok már megkérdezni semmit. éppen ezért tettem fel a kérdést. sajnálom ha valakinek elrontottam az estéjét.
Ez hormonális probléma lehet. Ha jól tudom prolaktin zavar! Ilyenkor még előtej nincs, hiszen még lehet,hogy terhesség sincs!
Keress fel egy dokit!
A korotokbeli pároknál átlag 3 hónap alatt jön össze, ezért 33%.
Terhestünetek max 1-2 nappal a menzesz elmaradása előtt szoktak jelentkezni, de inkább csak utána a 6. héten (már akinek vannak):
A melledet meg ne nyomogasd: ha terhes vagy, azért ne mert - ugyan extrém esetben, de - vetélést okozhat, ha meg nem, azért mert a gyakori ingerlés hozzájárul a magas prolaktinszint fenntartásához.
Szia!
Ha néztek prolaktint (általában a 3.napi vérből szoktak)es az nem magas,akkor szerintem nyugodj meg.
Nekem szoptatas utan meg nagyon sokáig előfordult ilyen (1 ev utan is) es nem volt magas nekem sem.
Van ismerősöm,aki azt mondta fiatal kora óta menstruacio korul szokott vele ilyen előfordulni,nyomásra 1-2csepp van.Elsore sikerült mind2 babája.
Mire nem várod?
Előző vagyok.
bocs most latom írod 6nap múlva.Irjâl majd,drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!