Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki szedte már szét a...

Valaki szedte már szét a digitális clear blue-t?

Figyelt kérdés
nekem azt irta h nem terhes,de mikor szétszedtem kifejezetten láthato volt a 2.csik, csak halványabb volt mint a másik,de ugyan olyan vastag. szerintetek akkor ez most mi??
2014. ápr. 8. 17:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mindig két csík van belül! Az negatív, remény még van, De nem akarlak elkeseríteni általában 9 dpo -n már pozitívat szokott adni a digitális!
2014. ápr. 8. 21:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Holnap reggel ismételj és akkor már ki kell mutatnia a babát ha van.Szorítok!
2014. ápr. 9. 07:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem a 9. dpo-n nem mutatta meg a digitalis, vegig negativ volt, minden nap teszteltem reggel, csak a 12-13. napon lett vegre pozitiv. Mellette teszteltem sima clearblueval, az hamarabb lett pozitiv, de nagyon halvanyan es szepen erosodott minden reggel.

Majd a menzesz kimaradasa napjan tesztelj, rengeteget teszteltem, tapasztalat:)

2014. ápr. 9. 12:28
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy irtatok! mára nem vártam,szerencsére nem is jött meg,remélem nem is fog,de csak párnap mulva tesztelek ujra,mert nem szeretnék megint negativ eredményt. :)
2014. ápr. 9. 16:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia. Miújság veled? Én ugyanígy jártam ahogy te. Tegnap halvány sima clearblue, ma délután digitális clearblue negatívat írt ki. ki akartam szedni az elemet erre azt írta ki hogy pozitív...fogalmam sincs most akkor mi van..szét szedtem teljesen nekem az egyik tesztcsíkon 2 erős csík van a másikon meg egy halvány.... total nem tudom mi a helyzet
2014. máj. 7. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!