Hogyan is igyam akkor a teákat? Valakinek bevált? Hogy ittátok?
Azt olvastam hogy peteérésig a cickafarkot kell inni mensi utolsó vérzős napjától napi 2 bögrével,pé után meg a palástfüvet addig amíg meg nem jön.
Na már most volt olyan ahol azt olvastam,hogy amikor leeseik a hő és másnap felmegy akkor még a cickát kell inni és utána onnantól 14 napig a palástfüvet.
Kicsit összezavart a 2 infó.
Tudom,hogy nem a teáktól leszek terhes csak már 3 éve nem jön a baba hiába vagyunk egészségesek mind a ketten....ez alatt volt 1 vetélésem úgyhogy mindenféle kivizsgáláson túlestem.
Gondoltam kipróbálom...
Szia! Nekünk sem jött a baba, de a tea használat első hónapjában sikerült, most itt rúgdos a pocakomban :)
Én úgy csináltam, hogy:
gyógyszertárból szálas cickafark és palástfű tea, összekeverve valami klassz üvegben (én tettem rá egy címkét is, hogy Babatea:)
Mensid, ha elmúlik, minden este egy pupozott evőkanál teakeveréket leforrázol kb 3-4 deci vízzel és teszel bele 1-2 evőkanál mézet. Ezt ágyikóban elfogyasztod, lazítassz, lezárod a napot, békésen térsz aludni, nem görcsölsz rá a babára!!! :)
Aztán ezt addig, míg nincs eredmény :) Mensikor ne idd.
Nekem PCOS-m volt, tea rendbe tett mindent. Fontos a lelki része is, hogy na végére mindig lenyugizz, szertartásosan idd meg a teát, szerintem ez a része is fontos!
Sok sikert! :)
4-es köszönöm a válaszod :)
De valahol azt olvastam,hogy ciklus második felében nem lehet cickát inni.Akkor ez most hogy van?
Én 14 napig ittam cickafarkot 2 bögrével, egyet reggel egyet este. Éhgyomorra! 15-20 percet várj h szépen kioldódjon a hatóanyag. Majd 15. naptól palástfű, szintén úgy, mint a cickafark.
Most ilyen a görbém: [link] remélem baba lesz :-)
Drukkolok neked is!
6-os:
Úgy gondoltam,hogy úgy iszom mint Te remélem bejön :).
Szép a görbéd,majd írd meg,hogy lett-e baba:).Szurkolok én is Neked:).
Ja jut eszembe a palátfüvet ízesítetted valamivel vagy Te megbírtad inni magában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!