Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 9. dpo-n (gondolom) ez...

A 9. dpo-n (gondolom) ez jónak számít (kép)?

Figyelt kérdés

Nagyon halvány, már-már alig észrevehető, de én a negatívon is látom. Ti is látjátok?

Ugye nem csak képzelődöm?

[link]

[link]

2014. ápr. 5. 21:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
9. dpon-n miért kell tesztelni? én ezt sose fogom megérteni. majdnem 2 évet vártunk a babára, de SOHA nem teszteltem a nemvárt előtt. vagyis egész pontosan egyszer teszteltem: amikor kimaradt a menzim 2 napja és akkor nem is kellett agyalnom, hogy pozi vagy nem pozi. Ha már 3. próbálkozós hónapban elkezded az ilyen parázós túl korán tesztelést, akkor ha egy ideig még nem jön össze a baba, bele fogsz zakkanni, és ez nem tesz jót sem neked, sem a párkapcsolatodnak. Nem bántani akarlak, de valóban nem értem, hogy miért kell feleslegesen paráztatnod magad ilyen korán teszteléssel.
2014. ápr. 6. 13:38
 12/23 A kérdező kommentje:

Nem parázok. :)

Örültem volna neki, ha ennél erősebb, mivel igenis van, akinek már mutatja ilyen korán, de mivel minden szervezet más, nem lehet tudni, hogy kinek mikor lesz pozitív (ha lesz). Van, akinek még az esedékes nemvárt után 2 héttel is halvány volt az a bizonyos kétcsíkos, pedig utána egészséges babát szült. Másnak már a nemvárt előtt 3-4-5 nappal tisztán kivehető pozitív volt a teszt, ezt nem tudhatod soha!

Persze esélyesebb, hogy a nemvárt napján vagy azt követő reggel tesztelsz egyértelmű pozitívat, mint előtte, de az a fránya kíváncsiság... Aki tesztelt már életében, az tudja szerintem, hogy miről beszélek! :)

2014. ápr. 6. 14:30
 13/23 anonim ***** válasza:
én abszolut megértelek! persze az tény ha valaki tul korán tesztel és negativ,akkor elkeseredik,dehát ilyenek vagyunk,mert nagyon nehéz a várakozás! mi is 3.honapja probálkozunk,de én még nem mertem tesztelni,mert csak 8-9re nem várom,de nagyon reményénykedem h sikerült :) szurkolok neked is :) majd ird meg mi lett! (R)
2014. ápr. 6. 16:02
 14/23 A kérdező kommentje:
Köszi, én is drukkolok Neked, remélem mindannyian erősen csíkosodunk! ;)
2014. ápr. 6. 17:24
 15/23 anonim ***** válasza:
Fejlemény azóta?
2014. ápr. 8. 12:59
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem jött még meg, de csak holnapra nem várom.

Nem tesztelek már csak csütörtök reggel, ha addig nem jön meg.

2014. ápr. 8. 14:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Drukkolok, írd meg mindenképp, mi újság!!
2014. ápr. 8. 19:19
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszi!!!

Meg fogom írni! :)

2014. ápr. 8. 20:18
 19/23 anonim ***** válasza:
Csütörtök van :) Teszteltél?
2014. ápr. 10. 15:15
 20/23 A kérdező kommentje:

Igen, reggel teszteltem, totálisan negatív lett és délután meg is jött. :(

Na de majd legközelebb!

2014. ápr. 10. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!