Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is hízott hirtelen a...

Más is hízott hirtelen a terhesség első heteiben?

Figyelt kérdés
Nem eszem többet, de úgy érzem magam, mint menstruáció szokott lenni, vízvisszatartás, és olyankor minden deka szalad fel rám, és most is... Ez végig így lesz? Fogjam vissza az evést?
2014. ápr. 5. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez termeszetes! En 3kg-ot hiztam a 12. hetig. Es osszesen 13-at, tehat amugy nem sokat. Nyugi, legy boldog! :)
2014. ápr. 5. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:
7 kg-ot híztam az első 12 hétbe (szerintem ennek a fele a 2 cici lett),nagyon soványan indultam neki így örültem,de aztán már nem igazán híztam..és a végére össz 13kg jött rám (szülés után pikk pakk le is ment sajnos).
2014. ápr. 5. 18:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, rá se merek állni egyelőre a mérlegre, pedig alig van néhány kaja amit kìvánok és nem is tudok sokat enni...

8hkm

2014. ápr. 5. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!