Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeretkezés közben elérhette...

Szeretkezés közben elérhette párom a méhszájamat?

Figyelt kérdés
1 héttel mensi után vok. tegnap voltunk együtt. valamit érzett, gondolom a méhszájam volt, de eddig nem érezte. mitől lehet ennyire lent?
2009. dec. 19. 08:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk is volt már ilyen. Szerintem is a méhszájat érhette el. Talán jobban el voltál lazulva, mint átlagosan, vagy ő volt hevesebb,mint szokott, esetleg a póz miatt.. mi ilyenekre gondoltunk. Igazából nem tudom, egy ciklus alatt a méhszáj helyzete hogyan változhat, de nálunk akkor nem volt semmi különösebb oka annak, hogy lent volt.
2009. dec. 19. 08:55
 2/4 anonim ***** válasza:
A babatervezők otthonában olvastam erről.Van egy egész cikk a méhszájról. Már nem emlékszem pontosan, de a ciklus bizonyos szakaszaiban hormonális hatásra a méhszáj lejjebb kerülhet. Nyugi, ez teljesen természetes, és normális.
2009. dec. 19. 08:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát ez nem valami bizalomgerjesztö:S..Lehet hogy csökkentenem kéne az amugy igy minimális eggyüttléteket..Elnézést hogy én nem válszoltam de most betojtam egy kicsit..Hiszen ha elérheti a méhszájat akkor nem sokon múlhat hogy kinyílik vagy lesodorja a nyákdugot vagy mit tudom én:S

30 hetes

2009. dec. 19. 13:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Kedves 30 hetes! Ez csak a ciklusra vonatkozik. Terhességben a méhszáj fennt van, és nehezen elérhető.Meg hát teljesen más hormonok működnek, úgyhogy semmi bajod nem lehet az együttlétekből. Azt hallottam, az utolsó trimeszterben már picit kell vigyázni, mert orgazmuskor méhösszehúzódások is vannak.Beindulhat a szülés.
2009. dec. 19. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!