PCO és enyhe IR-rel mennyire sikerul az inszeminacio? Most jottek meg a inzulin eredmenydeim nem ad orvossagot, csak az Inofolicot javasolta.
Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 08:58
11/15 A kérdező kommentje:
Koszonom!Sokat segitetel!kezd ossze allni a kep.Akkor lehetseges hogy ezer nem fakad meg a tuszo.Tenyleg nagyon keveset tudnak az orvosok is errol a betegsegrol. Tsh es ft4 eredmenyem is van.azok jok.Ma bejentkezek a nodokimoz es kerek beutalot az endokrinologushoz.Ameddig nincsenek rendben az eredmenyeim addig varjak az iszemmel,ugye?
2014. ápr. 1. 11:28
12/15 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem vészes IR, szerintem akár gyógyszer nélkül is javítható. Ehhez viszont szigorú diéta és aktív sport szükséges, meg ha hiszel a homeopátiában és hajlandó vagy természetes alapanyagú bogyókat szedni, akkor a balzsamkörte, illetve króm is rengeteget tud segíteni.
Nem légből kapottan beszélek. Nekem sokkal masszívabb IR-t rakott helyre a diéta, a sport és a charantea kapszula. Igaz, hogy az utóbbit pozitív teszt után azonnal abba kell hagyni (legalábbis a papírforma szerint).
13/15 A kérdező kommentje:
A balzsamkortet es az inofolicot lehet egy idobe szedni?
2014. ápr. 1. 12:23
14/15 anonim válasza:
sajnos tényleg kéne a ch számolgatás és nagyon fontos mikor eszel mert óránként változik az inzulin érzékenyésge a szervezetnek. A polciszták pont attól vanak hogy nincs tüszörepedést azt pedig a homronok rossz szintje okozza. Pajzsmirigyhez kell az anti tpo-t tg-t is nézni és kéne a stressz hormont is és SGHB hormon. Ha tudsz menj a mensmnetisbe és egy jó dietetikushoz. nekem is csak a cukrom nem reagál jól a terhelésre de kell a gyógyszer mert babaát szeretnánk, késöbb valószinüleg nem kell már. ja és a cukor normalizálálsohoz nem volt elég annyi diéta mint amit irsz, én is aszerint ettem, de a baba nem sikerült.Hidd el nagy esélyetek van spontán babára is ha más gond nincs és ezek rendezödnek. viszont amig ezek a hormonok nem jók addig nincs meg a biokémiai háttér a terhességhez, hiába csinálnak bármit. Progszetront pedig potlod akár gyógyszerrel akár krémmel.
15/15 A kérdező kommentje:
mensmnetis ez egy klinika?Szlovakiabol irok,de erdekelne.Mert nalunk ez nagyon gyerek cipobe jar ahogy latom!Nalunk meg inzulinrezisztenciat sem csinalnak,Gyorben voltam
2014. ápr. 1. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!