Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Velem van gond vagy viszonylag...

Velem van gond vagy viszonylag biztonságos?

Figyelt kérdés

Én nem szedek fogamzásgátlót,a párommal általában óvszerrel védekezünk,de van úgy,hogy nem használunk és olyankor úgy fejezzük be,hogy Ő elszorítja.Eddig még nem lett baj?Ez vajon biztonságos módszer vagy velem van gond és lehet sosem esnék teherbe!

( hozzáteszem,ha véletlenül összejönne a baba nem lenne gond,nem tinik vagyunk és idővel szeretnénk is )

2014. márc. 31. 21:12
 1/3 anonim válasza:

Egyáltalán nem biztonságos!

Mi is hasonlóan vagyunk annyi különbséggel, hogy ő hamarabb kiveszi és nem elszorítja. Lehet terhes vagyok, majd kiderül, mert holnap tesztelek.

2014. márc. 31. 21:52
 2/3 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én is tök ugyanígy voltam, mint te (annyi különbség, hogy nálunk is "Kelenföld" volt, nem elszorítás), aztán tényleg nehezen jöttek össze a gyerekeim. Úgyhogy nem tudlak bíztatni sajnos. Persze lehet, hogy nektek egyszerűen szerencsétek van, de ha netán gond van, az lehet a párodnál is. Majd idővel kiderül, addig felesleges ezen túráztatnod magad.
2014. márc. 31. 22:28
 3/3 A kérdező kommentje:
A párommal " elvileg" nem lehet gond,mert neki már van egy gyereke az előző házasságából,de való igaz,nem idegeskedek ezen,ha jönnie kell,majd jönni fog!Köszönöm Nektek,mindenkinek a legjobbakat kívánom!
2014. ápr. 1. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!