Van ilyen? 4 ev megszakitos egyuttlet utan nem estem teherbe valami baj lehet?
Na, azért első válaszoló a megszakítás nem védekezés, csak egy közösülési módszer.
Ha valakik úgy vannak együtt, hogy a nő éppen peteérés környékén van, a férfinak pedig az előváladéka éppen tartalmaz életképes spermát, akkor simán összejön az a baba megszakítás mellett is.
És hogy kérdező a kérdésedre is válaszoljak, azért a megszakítás ugyan tényleg nem védekezés, de jóval kisebb mellette a teherbeesés esélye, mint ha nem szakítják meg az aktust.
Tehát attól, hogy megszakítás mellett nem lettél terhes, az nem jelenti azt, hogy bármelyikőtökkel is gond lenne ilyen téren. Ha nem szakítanátok meg a közösülést, hanem mindig úgy csinálnátok, hogy végig megy a dolog, akkor azért nagy valószínűséggel össze is jönne, hisz akkor teljes mértékben meglenne hozzá az esély.
Amúgy meg ha babát akarsz, akkor miért kell megszakítani az együttlétet? Akkor végig kell csinálni, nem?
Ha pedig a párod még várna, akkor pedig várjatok. Egy baba mindig akkor jön a jókor, ha mindkét fél akarja.
Elő nem keresem de ez a kérdés már volt.
Nem akar a párod még gyereket fogd fel.
annak idején 6 évig "védekeztünk" igy az akkori párommal...hál istennek soha nem lett semmi...
a férjemmel, mikor elhatároztuk, hogy babát szeretnénk az elsö alkalommal teherbe estem..persze akkor nem szakitottuk meg..hisz mi értelme lett volna a megszakitásnak, amikor gyereket akartunk mindkdetten.
3 évig, megszakításossal nem lettem terhes, utána négy hónap alatt viszont igen (immár nem megszakításossal).
De valóban van benne némi rizikó az előváladék miatt.
12 évig megszakításos módszerrel szexeltünk és nem lettem terhes.
Amikor babát akartunk, akkor pár hónap alatt sikerült.
Valószínüleg ez a férfiakon is múlik, hogy ki mennyire ügyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!