X-Epil teszt pozitív, megbízható? Elhihetem, hogy akkor baba lesz?
Figyelt kérdés
kb az első 10 másodpercben kirajzolodott, holnap reggel megcsinálom a másikat, de nyugtassatok meg, hogy akkor ez is pozi lesz! :)
2014. márc. 31. 11:36
11/18 anonim válasza:
X-Epil teszt nekem is azonnal jelzett, ahogy a gyanú felmerült. Délben ráadásul. Szóval ez is +! Gratula!
12/18 anonim válasza:
Gratulálok ez gyönyörű pozitiv!!!! :-)
13/18 anonim válasza:
na ilyenek a normális pozi tesztek :)
GRATULÁLOK!
Üdv a kismamák klubjában. Majd írj mit szólt a férjed.
2 kisfiú anyuja, 15 hetes kismama :)
14/18 anonim válasza:
Csont pozi gratulaaaaaa!
Üdv egy 3 babát váró 11 hetes kismamA
16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon örült neki :) alig tudott megszólalni amikor az orra alá dugtam a teszteket :)
Kisérget minden vizsgálatra, 2 hete voltam dokinál akkor csak egy 5mmes petezsákot látott és visszahívott 2 hét múlva. Holnap kell mennem vissza akkor leszek 6+6 hetes, izgulok mert nagyon remélem hogy minden rendben lesz és lesz már szívhang.
2014. ápr. 15. 17:48
17/18 anonim válasza:
:)) biztos minden rendben lesz! Kellemes babavárást! Első lesz?
18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) igen, első babánk lesz! :) ha már ez a kis pocaklakó ugy döntött, hogy beköltözik akkor maradjon is itt velünk. Nagypn várjuk már :) amugy a doki ma egy 10mmes élő embriót látott! :)
2014. ápr. 16. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!